Merhaba kizlar :) 36 haftalik hamileyim yeni üye olmussun demeyin diger platformda bebecik ismiyle kayitliyim burada hic soru sormamistim ilk defa sormak istedim uye oldum erkek zannetmeyin :DD
Benim sorunum şu kızlar..
10 aylik evliyim 8bucuk aylik hamileyim. Bunca zaman eşim bana dogru duzgun yanasmadi hep ben giderdim yanina. Hamilelikten once de oyleydi. Hamile kaldim bebek yüzünden uzak duruyorum falan dedi biseyler ama ilk 2 ayda uzakti yani toplasan 4 5 kere o yanasmistir bana hep ben gittim ona. Suslendim gecelik giyerdim hazirlanirdim hep reddederdi. Niye boylesin dedigimde de hep sen yanastin bana beni uzaklastirdin gibi biseyler soyledi.
Iliski yasagimiz yok hamileligimin basindan beri. Ben adama anlatamıyorum birturlu. Hele ki son zamanlarda iliski onemli diyorum. Dün ikna oldu birlikte olduk. Afedersiniz nolur dislamayin kizlar icim icimi yiyo dun geceden beri. bana dediki birlkkte olalim ama içine bosalmicam dedi dogum kasilmalari baslar falan diye bende tamam dedim. Afedersiniz ama birlikte olduk bu kalkti gitti hemen banyoya kostu kac saat ordan cikmadi. sonra ben bekledim kalktim baktim gelmiyor bu. cikti banyodan ben salonda sigara icmistim odaya kokusu sinmesin diye niye yatak odasinin kapisiini kapatmadin dedi. unutmusum aklima gelmedi dedim. birden bagirmaya cagirmaya basladi kalk yat dedi. hic konuşmadım kalktim yattim. anlayamadim da ne oldugunu ama kendimi cok kotu hissettim birden noldugunu anlayamadim tersim dondu resmen. Nolmus olabilir kizlar kafayi yicem anlayamiyorum da. tahmini olan varmi.nolur yadirgamayin