0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından

Bana pahalı geldi sizce uygun mu

image

10 Cevaplar

0 oy
(4,901 puan) tarafından
Ben 9 parca aldm cnm bugun geldı 230 TL odedım cok guzeller 8 9 yas aldım hepsi 29, 90 bolumunden 
(4,901 puan) tarafından
Cok uygun aldım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bana fazla geldi. Ben biraz indirim kovalıyorum 
0 oy
tarafından
Ben geçen 12 parça 257 ye aldım canım bence seninki çok pahalı 
0 oy
(14,922 puan) tarafından
Aşırı pahalı kupon vaktini bekle 
(2,554 puan) tarafından
Evet canım hiç bilmiyordum yaa. Bana az önce bildirim geldi ama girdim uygulamaya çark çıkmadı önüme
(14,922 puan) tarafından
YCSJYMTVUG2
Bu kargo bedava canım. LCW müşteri hizmetleri WhatsApp dan görüş veriyorlar kodunu bende çark cikmayinca öyle yapıyorum
(2,554 puan) tarafından
Sağol canım birdaha çark geldi ondan 250 ye 50 verdi de işe yaramıyor. Birde şey soracağım. Acaba sezon sonu indirimleri ne zaman oluyor
(14,922 puan) tarafından
Nisan Mayıs gibi olur herhalde canım ya pek bilgim yok bende onu bekliyorum yazlık almak için. Dolap veya gardrops kullanıyor musun orda birisi etiketli LCW urunleri satıyor bı bak istersen alan herkes memnun bende ordan almayı düşünüyorum @orkide05 nicki bu iki yerde de
(2,554 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Pahalı bencede.   
0 oy
(551 puan) tarafından
Yorumlara baktım da tek tek sayinca sizinki de 8 parça etmiyor mu yani digerleriyle aynı miktar paralara denk geliyor değil mi yanlış ise düzeltin lütfen. Bende alışveriş yapicam ama bı turlu bedenlere karar veremiyorum çok büyük ya da küçük olursa diye 
tarafından
Mesela benim 10 aylık canım ben hep 12 18 aldim çünkü maşallah hemen büyüyorlar o yüzden büyük olsa çaresi olur ama küçük olursa bir işe yaramaz ☺
(551 puan) tarafından
Bide diyelim ki geldi ürün beğenmedik iade değişim falan uzun sürüyor mu
tarafından
Hiç onu bilmiyorum canım ordan watsaptan müşteri hizmetleri ile görüş istresen
(551 puan) tarafından
Saol canım benim teşekkür ederim :)
tarafından
Rica ederim canım ne demek ☺
0 oy
(135,940 puan) tarafından
az bile hersey pahalu artik
0 oy
(592 puan) tarafından
Ben mağazasında daha iki gün önce o grili ilki eşofman lari 40 TL ye aldım bana pahalı geldi canm 
0 oy
tarafından
Pahalı canım ya:/
0 oy
tarafından
Ben dün 2 tulum 1 elbise 3lü çoraba 253 tl verdim ama indirim yoktu yeni gelenlerdendi

İlgili bir soru bulunamadı

412,664 soru

12,424,098 cevap

45,382 kullanıcı

Kategoriler

...