Merhaba kızlar ben sadece içimi dökmek istediğim için yazıyorum. Ben 4 yıllık evliyim 2 çocuğum kaynanamla beraber oturuyoruz bu konuda bir şikayetim yok gönül isterdi ayrı olmayı ama saolsunlar bana yardımlari felan çok oluyo asıl sorun bundan 1 2 ay önce görümcem geldi bize kocası psikolojik olarak hasta hastalığı iyice ilerlemiş durumda görümcemin kızı da var bunları bı gün dövmüş evden atmış daha öncesjnde de çok şey var ben özet geçiyorum o günden sonra bize yerleşti ama başta geçici süre dendi bende birşey demedim kocası birşey yapar felan diye kaç ay oldu bunlar yerleşik hayata geçmeye başlıyor eşime de birşey demeye gelmiyo hemen kızıyo ben ne yapabilirim diye ne yapacağımı şaşırdım söz de hemen ev tutup gideceklerdi daha gitmediler gitmeye de niyeti yok gibi ne bı boşanma davası açıyor ne birşey yapıyo boşayacam diyo felan ama tık yok bende artık sıkıldım bu durumda ne özel hayatım kaldı ne birşey evde hizmetçi gibi oldum 2 çocuk evin temizliği bulaşığı herşey bende oldu kaynanam önceden yemeği olsun yapardi şimdi bu durumlardan hastalandı çocuklara zor bakıyo ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım artık surat asıyorum anlayan yok laf sokuyorum anlayan yok evi otel gibi kullanıyorlar sabah gidiyirlar akşam geliyorlar ne bir yardımları var ne birşeyleri çok bunaldım artık banyoya bile giresim gelmiyo:( eşim onlar yüzünden iyice sinir hastası olacak kocası sapik sapik şeyler konuşuyo paylaşıyor internette felan dua ediyorum Rabbim büyük ama ben iyi değilim yuvam dağılacak artık i raddeye doğru gidiyo kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin