0 oy
762 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
merhabalar. ben iki yıllık evliyim ve hiç korunmadık evlendiğimizden beri. bebeğimiz olmadığı için doktora gitmeye başladım adet düzensizliğim ilk adet olduğum dönemlerden beri var. doktor polikistik oversin dedi. adet düzensizliğim için tarlusal veerdi ve adet olunca gittim prolaktin hormonum yüksek çıktı onu dostineks diye bir ilaçla düşürdü şuan normal seviyede. rahim filmi de çektirdim onda da bir şey çıkmadı eşim de bütün tahlillerini yaptırdı onda da bir sorun ypk. en son gittiğimde de klomen isminde bir ilaç verdi. ilacın içinde 10 adet var ama beş tanesini iç günde bir adet ve beş gün sonra tekrar gel dedi şimdi ikinci günüm daha önce klomen kullanıp güzel haber alan var mıo kadar çok doktora gittim ki artık moralim bozuluyor olmayacak diye.

7 Cevaplar

0 oy
(2,149 puan) tarafından
Hiç moralin bozulmasin canım ben de ilk cocuguma bu ilaçla hamile kaldım.Ama ilk aydan değil tabiki 3-4 ay kullandım öyle oldu ama bende ekstradan TSH yüksekliği vardı onun için de ilaç kullandım ve o ay hamile kaldım.

Sende canını sıkma bu ay olmasa bir dahaki aylar inşallah olur.
(1 puan) tarafından
evet şuandoktor takibindeyim çok ilginç ama bazen düşüyor bazen yükseliyor şu ana kadar en yükseği 6ydı en sonkinde yüne üst sınıra yakın çıkmıştı ama
(2,149 puan) tarafından
Oda çok etkiliyor gebe kalmamayi.Ben 2-3 yumurta oluşmasına rağmen hamile kalamiyordum meğerse TSH yüksekliği varmış.
(1 puan) tarafından
çarşamba günü gidicem bakalım bende yumurta oluşacak mı ilk defa kullanıyorum ama dediğinizi de doktoruma derim her şeyi kontrol ettiler tekrar ama hatırlatmakta fayda var
(2,149 puan) tarafından
Bide ben sabah 2 akşam 2 kullanıyordum bu da aklında bulunsun.Belki doktor dozunu arttırır bir dahaki ay
(1 puan) tarafından
Evet herkes günde iki kez kullanmış ama bana içinde on tane var günde bir kullanacaksın 5 gün dedi işte 5 gün sonra tekrar gel dedi ona göre doz ayarlayacak sanırım
-Reklam-
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Benm arkadssım klomenle hamile Kldı
(1 puan) tarafından
ayy darısı başıma inşallahhh
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Klomeni bende kullandım yaklaşık 6 ay kadar aralıklarla bende bir işe yaramadı inşallah bu ay hayırlı haberlerle alırsın 
(1 puan) tarafından
gerçekten mi yaa bana ne diyecek bilmiyorum yumurta oluşacak mı oluşmayacak mı çarşamba günü tekrargideceğim. peki bıraktınız mı tedaviyi başka bir yol denemediniz mi
0 oy
(1 puan) tarafından
Canım öncelikle merhaba bende bir yıllık evliyim ve bebek istiyoruz doktora gittim daha erken ama siz cok
0 oy
(2 puan) tarafından
Bir sorum var kaç günlerdir düşünmekten kafayı yemiş durumdayım iki yıl önce kordomlarımı açtırdım iki sene dir çocuk istiyorum (çocuklarım var çok şükür) tekrar dan bebek istiyoruz klomen kullandım adet oldum zannettim çamur gibi geldi sonra pazar gecesi kahverengi kırmızı şekilde bir şey geldi adetime olsa şimdiye biticek di kafam çok karıştı yarın doktora gidicem inşallah hamileyimdir sizce ne olabilir geçen ay 28inde hastalandım bu ay 22sinde çamur gibi kahverengi geldi... 
tarafından
Bence yerleşme kanaması olabilir haid inşallah
0 oy
tarafından
Klomen harika bir ilaç klomen kullandım ilkinde günde 1 10 gün sonunda doktora gittim catlatma iğnesi vurul dedi ilişki günleri verdi ve çocuğum oldu sağlıkla doğdu coksukur ikincide aradan iki yıl geçti yine aynı doktora gittim klomen verin yine deidm verdi günde iki tane besgun içtim doktora gittim catlatma iğnesi ve yine hamıle kaldım iki çocuğum oldu çok şükür Allahima
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Bende ayni 8 ay kadar cocugum olmamisti doktora gittim bi sorun yok dedi bisey vermedi esimde gitti bi sikinti yokru ablam dedi klomen kullan eczadeb aldim  kullandigim ay hamile kaldim  hatta ablam kullandi ikiz ogullari oldu

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 101 göst.
12 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ikraa (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 168 göst.
0 oy
4 cevap 206 göst.
0 oy
3 cevap 146 göst.
24 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ikraa (47 puan) tarafından soruldu

409,931 soru