0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Akşam cem yılmazın karakomik filmi vardı hiç izlemedim az izler kapatırım dedim. O ara kızım suluboya yapmak istedi beraber yapıyoduk boyaya dalmışım film sahnesinde uzaylı aracın altında 3 tane adam çoban keçesi gibi bişey oluyo ya onu giymiş sigara gibi yuvarlak duman çıkarıyordu tabi o an ben farketmedim kızım korktu anne napıo onlar korktum dedi kafamı kaldırdım ki gerçekten kötüydü izleyenler vardır.

Hemen kapattım ama etkilenmii yatana kadar bikaç defa söyledi dedim dayın gibi sigara içmişler kapattım artık ben burdayım filan dedim oyun filan oynadık biraz kafası dağıldı ama korkar mı ki telaş yaptım 27 aylık bu arada

7 Cevaplar

+1 oy
(54,533 puan) tarafından
Uydursaydin saka yapiyo bak soba gibi bisey var duman ondan cikiyo diye bende arka sokaklari acik unutmusum odaya bi girdim catisma var kizim gozleri kirpmadam izliyo korkmuş anne değiştir bu kotu dedi☺️☺️☺️
tarafından
Uydurdum ama etkilendi hemen
-Reklam-
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Çocuklar çabuk unutur canım stres yapma zaten açıklama yapmışsın birde gece kızın  uyuduktan sonra bu şekilde konuşma yap korkacak birşey yok biz senin yanındayız filan diye iyice bilincaltina girsin 
tarafından
İnşallah unutur baya anlattım
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Korktugunu gece anlarsin canim aglayarak uyanirsa bilki etkilenmistir
tarafından
İnşallah unutur
0 oy
(919 puan) tarafından
Korkma unutur kuzum onların hafızası bizim gibi değil 
tarafından
İnşallah unutur normalde de ürkek bi çocuk
(919 puan) tarafından
Gece uyanırsa bilki korktu uyanmazsa sıkıntı yok
tarafından
İnşallah korkmaz uf nerden açtım ya komedi filmi diye açtım korku filmi gibiymiş sahnesi
(919 puan) tarafından
Allah'ın izniyle birşey olmaz kuzum
tarafından
İnşallah canım ya
0 oy
tarafından
dua et uzayliyi gormedi.. bisi olmaz bir kiyafet giyip saklanmislar deseydin..
tarafından
Devamını izlemedim uzaylı daha mı çirkindi. Bende mont giymişler üşümüşler dedim duman olmuş dio onada sigara içiyolar dedim ama inşallah unutur
tarafından
aynen surati cok kotuydu tam zamaninda kapatmissin
0 oy
tarafından
Ay benimki de 10 aylık aklı ermez dedik karakomik izliyoduk bizde tornavida gibi bişeyi adama sapladı ıııı dedi böyle korkar gibi bize baktı onu görünce. Çabul unuturlar heralde yani inşallah 
tarafından
Komedi diye açtım ben bide oynuyoduk ne ara baktı anlamadım inşallah unuturlar ya
0 oy
tarafından
İnşallah unutur daha küçükmüş. Ben 5 yaşlarındayken izlediğim filmden korktum ve yıllarca yalnız bı odadan bı odaya gidemedim çok büyük travma okuyor çocuklarda
tarafından
İnşallah unutur bişeler uydurdum hemen
tarafından
İnşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 140 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,905 göst.
18 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy