0 oy
364 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (259 puan) tarafından
Kizlar suan karantina dayiz adetim 4 gundur gecikti gebelik istitoeuz koeunmuyodum da ama kistim vardi daha yeni 1 aydir dustu hrmen gebelik olmusmudur bi yandan da ilac kullandim antibiyotik parol falan onlar mi kesti diye dusunuyirum bilemedim karantina dan ciktigim gibi ilk is test yapmak olucak ama benim gibi durum yasayan varmi merak ettim 

4 Cevaplar

0 oy
(7,580 puan) tarafından
Antibiyotik kullandiysan sanmıyorum canım ben ilaçlı rahim filmine girdiğim de orda ki doktor antibiyotik bitene kadar korunun bebeği düşürebilir dediydi
(259 puan) tarafından
2 kere kullandim canim acaba bisi varaa dusurmusmudurki
(7,580 puan) tarafından
Bence hiç olmamıştır canım antibiyotik hastalığı kesiyor ondandır sen yine de emin olmak için yapabilirsin tabi de
(259 puan) tarafından
Evwt ondan canim heralde test yaptim negatif
-Reklam-
0 oy
tarafından
Antibiyotik gecikme yapmış olabilir
(259 puan) tarafından
2 gun kullandim yaparmi canim
0 oy
(919 puan) tarafından
Ben hamile olduğumu bilmiyordum bir hafta antibiyotik artı parol kullandım sonra hamile olduğumu duydum bıraktım şükür hiç bir şey olmadı bebeğe 
(473 puan) tarafından
Senden de canım hayırlı haberler inşallah
(259 puan) tarafından
Sagolasin canim test yaptim simdi ama negatif saglik olsun demekki daha zamani var
(259 puan) tarafından
Gorumcem test getirdi ama negatif malesef
(919 puan) tarafından
Olsun rabbim en güzel zamanda yollar sana bekle
(259 puan) tarafından
Insallah canim allah razi olsun iyi dualarin icin
0 oy
(345 puan) tarafından
Olabilir karantina bitince test alıp yapın bayağı da geçmiş bnde hamile kaldığım ay çok ilaç içmişim antibiyotikler fln üşütüğüm için ama Allah dan bşey olmadı hamile kalmışım demem o ki Allah nasip etti mi ilaç fln bilmeden içince bşey olmuyor 
(259 puan) tarafından
Ilk isim test almak olucak bakalim hatirlisi insallah canim sagolasin aynrn oyle allah nasip ettimi onunu hicbisi kesemez

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 110 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Smnr333 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
5 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 340 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde elis (2,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 265 göst.
11 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neyleyim (340 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,187 soru

24,397,756 cevap

349,893 kullanıcı

...