0 oy
128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (65 puan) tarafından
Kırk yılda bir hava da güzel olmuşken eşimle dışarı çıkalım gezelim eğlenelim dedik oda benim burnumdan geldi sabah 10 'da çıktık akşam 8 de geldik şuan acayip başım ağrıyor zaten bende migren var ve sinuzit de var 2 si birlikte başıma vuruyor duramiuorum ağrıdan hastaneye gitsem ağrı kesici vurdursam çok iyi olucak ama gidemem 8 aylık bebeğim var ve uyuyor bırakacak kimsem de yok şuan napicam ya 2 tane ağrı kesici içtim fayda etmiyor:(

3 Cevaplar

0 oy
(45,018 puan) tarafından
Bende oksuruyorum boğazim fena nane limon kaynttim şimdi bal karıştırdım içip uyucam hemen çok geçmiş olsun sanada 
(65 puan) tarafından
Sağol allah razı olsun canım sanada geçmiş olsun :)
-Reklam-
0 oy
(135,954 puan) tarafından
emziriyomusun          
(65 puan) tarafından
Evet emziriyorum
(135,954 puan) tarafından
emzirirken parol kullaniliho tek 2 agri kesici sute gecebilir bi post ac danis bilen cikar
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Cnm şuan yapıcak bşeyin sanırım yok yada eşini nöbetçi eczaneye yolla ve ADVİL aldır. Ağrı kesici şiddetle tavsiye ediyorum bunu kullanmalısın 
(65 puan) tarafından
Evet ama çocuk emzirdigim için paroldan başka birşey icemiyorum
(1,391 puan) tarafından
Bu arada emziriyorsan normlde kullanmaman gerekiyor ama bebeğini emzirip eğer 3 - 4 saat bdha uyanmaz diyebiliyosan onu emzirip hemn peşinden iç ve snra bikereye mahsus sütünü sağ ben öyle yapıyorum
(65 puan) tarafından
Uyanıyor malesef
(1,391 puan) tarafından
Tühh üzüldüm snn adına uyumaz mı 3 saat fln gece uykusu ya ondan sordum baş ağrısını bldiğim için çözüm bulayım dedm sana da
(65 puan) tarafından
Saol canım düşünmen yeterli:)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 269 göst.
0 oy
3 cevap 99 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Sevgimm (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
30 Mart 2021 Diğer kategorisinde ozlemm5561 (60 puan) tarafından soruldu
+1 oy