Kazılar şimdi olay şöyle benim eşim ağır şekilde çalışıyor kaynakçı . Bilen bilir çok zor sürekli gözleri rahatsizlaniyor bana diyorlar ki işte sen cimrisi para yemiyorsun falan kendime çok harcamam zaten çantam bile yok çocuğun anne bebek çantasını kullanırım hala daha o gün eşim bı geldi yüzleri boynu kolları yanmış yüreğiniz dayamcak olursa kolunuda atarım yani resmen ateş düşmüş bileğine . Ben kuaföre gitmiyorum ama arkamdan konuşmuş üç beş isssiz ya.ka lar neymiş ben kuaföre gidip kasiimi biyigimi aldirmiyormusum hep az kıyafet giyormusum diye ve bu benim ağrıma gitti . Assagi eşimin gözlerini aticam sonra silerim tabiki yani haksizmiyim Allahiniz aşkına dellendim gece gece
sen eli opulecek kadinsin canim. bosver onlari baskasinin emegini yemek kolay gelio. sabahtan aksama kadar canlari cikio bazi adamlarin isi gercekten cok zor. para kolay kazanilmiyor. oturup rahat rahat yemek marifet degil senin gibi empati yapmakta marifet.sen bu bilincte hareket ediyorsun ne guzel Rabbim esine kolaylik evinize bereket versin
1,493,807 soru
24,406,158 cevap
350,509 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın