0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (284 puan) tarafından
Kızım 3 yaşında.Dun gece baya huzursuz uyudu bı anda oldu bu askam üstü gözü capaklanmaya başladı eşimi nöbetçi eczaneye gönderdim damla aldırdım.cay pansumanı yaptım ama baya akıyor sarı sulu çapak.basina gelen oldumu arkadaşlar şuan uyuyo ama gözü yapisiyo nemli pamukla siliyorum sürekli yapismasin diye .neden olabilir nasıl geçer..

8 Cevaplar

0 oy
(3,250 puan) tarafından
Eviniz sogukmu canim oeki
(284 puan) tarafından
Hayır canım hiç soğuk değil
-Reklam-
0 oy
tarafından
Genelde üşüdüğünde çapaklanir enfeksiyon haric
(284 puan) tarafından
Üşüme gibi bı durumu olmadı canım acaba enfeksiyonmu
tarafından
Olabilir.
0 oy
(988 puan) tarafından
8 aylıkken benımde kızımdan gelıyodu cay suyu fayda edıyo damla kullanmadım
(284 puan) tarafından
Bende bu akşam üstü 1 saat arayla iki defa yaptım ama zaman geçtikçe çoğaldı şuan uyuyo gözleri kapalı olduğu halde kenarlardan akiyo
0 oy
tarafından
Enfeksiyon kapmis bir hasntye götür 
(284 puan) tarafından
Yarın goturcem insaAllah neden olabilir acaba bu enfeksiyon o kadar da dikkat ediyorum
0 oy
(727 puan) tarafından
Benimde küçükken çok çapaklanirdi hatırlıyorum çat pat :D doktorumuz papatya çayı ile göz temi,ligi yapılsın demişti
(284 puan) tarafından
Aa tamam yarın hemen aldirayim çok teşekkür ederim
0 oy
(1,820 puan) tarafından
Oğlumda da olmuştu iki hafta önce göz doktoru'na götürdüm bu aralar  salgın varmış ve mikrobik dedi damla verdi geçti ama ara ara tekrarlıyor
(284 puan) tarafından
Çok sağolasın canim sizede çok geçmiş olsun
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Canım şuan ortalıkta salgın var. Çocuklarda da yetişkinlerde de. Ablamın kızı öyle oldu gorumcesinden öğrendik ki aynı anda onun oğlan da öyle olmuş. Sorduk ona komşu kızından geçmiş. Ablamın kızdan benim kıza geçti. Kızımdan eşime geçti şuan eşim de aynı. Sabah uyanınca çapaktan gözünü açamıyor. Kızımda yeğenim de böyle durduğu yerde agliyormus gibi akıyordu aşırı kötüydü doktora gitme imkanı yoktu eczaneden damla aldık onu sıkınca geçiyor. Kızımla eşim gitti salgın var dedi doktor.
(284 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canim bu gün biraz daha iyi şişede çok çok geçmiş olsun
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Salgın var canim eltimin kızının capaklanma var bize geldi ogluma gecti arkadasim da vardi o gün  onun kizinda da olmuş.  Ben ılık cayla tonik yaptim iyi geldi
(284 puan) tarafından
Çok sağolasın canim bende çayla pansuman yaptım damla da damlattik bu gün daha iyi size de çok geçmiş olsun
(3,951 puan) tarafından
Sağol canım.  Bizim gecti cok şükür

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 241 göst.
+1 oy
8 cevap 82 göst.
19 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya iaa (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
16 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
10 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (2,369 puan) tarafından soruldu

412,274 soru

12,410,644 cevap

44,822 kullanıcı

Kategoriler

...