Genel cerrahilik bı işin yok bebişim süt yada sivi geliyorsa prolaktin hormonun yani süt hormonun yukselmiş demektir bu bazen hipofiz bezindeki tumor e bazende hormon bozukluguna bagli olabiliyo . Bendede var beyin cerrahina gitmistim basim ağrıyor fiskirarak kusuyorum bazen diye anlattim bana senin bu anlattiklarin hipofiz tümörünün belirtileri bi mr cekelim dedi görme mi sordu bi problem yok goruyorum genisce bi cevreyi dedim o zaman korkma ama yinede cekelim dedi minik biseyler varmış ama önemli değilmiş polikistik over im var benim bide biliyorum ondan oluyo o da hormon bozukluğuyla ilgili çünkü 19 haziran benim son adet tarihim adetim bitince gogsumden süt gelmeye basladi bir ay devam etti kendi kendine kesildi snra adetimi beklemeye basladim gelmedi aradan 75 gun gecince test yaptım t cizgisi c cizgisinden daha koyuydu . Hamile kalmaya bile engel olmuyo bazen o kadar yani bu bide benim üçüncü gebeligim 4. Senelik evliyim sen düşün . Bi kadin doguma git anlat durumunu eger bozuk çalışıyorsa endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanına gitmen gerektiğini söyler gidersin takipli bi sekilde tedavi olursun bana da dediler ben gidemedim