+1 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (545 puan) tarafından
6 yaşında oğlum covid öksürüyor burnu da tıkalı ne yapabilirim 

2 Cevaplar

0 oy
(17 puan) tarafından
Aynı şey benimde başımda ne yapacam bilmiyorum aşırı derecede öksürüyo Allah'tan burnu akıyor... Bugün hafifledi biraz sarımsak yağı sür ayaklarına.  Göğsüne sırtına vikis sür... harnup pekmezi ver aç karnına sabah akşam 
(17 puan) tarafından
Bebeğim 10 aylık bal tüketemez malesef. Pekmezli zeytinyağlı limon veriyorum .... karabiberi de denerim
(1,412 puan) tarafından
Bebeğin çok küçükmüş karabiberi baya baya az kat bizim için bile kaşık ucuyla koyuyoruz ona göre hesapla azıcık minnacık at pekmezde olur..
(17 puan) tarafından
Ya gerçekten çok sinir bozucu bir arkadaş var oraya gittim oraya başka bir ortak tanıdık geldi bizde yaşça büyük torun torba sahibi düşün ki.. torununun öğretmeni korona olmuş torunu temaslı diye okula gitmiyor sen tut çocuğu da al gel... Şimdi bütün çocuklar hasta. Hadi bz neysek o çocukların halini görmen lazım. Arkadaşın çocuğu hem isal hem kusma var yemiyor içmiyor ben yine iyi durumdayım sadece öksürüyor normal grip gibi atlatmaya çalışılıyor oğlum. Hepimizin günahına girdi pislik karı gerçekten çok sinirliyim oğlum öksürükçe o kadının kulaklarını çıkarıyoruz ailecek
(1,412 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım bide biz o dönem bol sarımsaklı tavuk suyu çorbası içtik oğlan 6 aylıktı bizim o zmn tavukları robottan geçirip katmıştım içine bebene içir sende iç bol bol hemen hergün onu içtik biz yeşil yapraklı sebze çok tüketin demişti doktor C vitaminine de abanmıştık resmen..
Öyle dengesiz çok onlar gibiler yüzünden bitmedi gitti ztn bu illet çok çok geçmiş olsun
(17 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim. Sizede geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(808 puan) tarafından
Ayagına vikis sür bacm mumkunse göğsünü sıcak tut rahatsızlıgı hassaslıgı yoksa göğsune sürüp sıcka havluyla bıraz dınlendırebılırsın yada sırtına yapabılrsın farketmez yumusatr vıgerlerını acar vıkısın keskın kokusuda fayda eder limonlu pekmez ıcır sabah aksam bı yemek kaşıgı bıde zencefıllı bal iyi geliyor sğt içiyorsa zencefıllı süt bal karısımı yap ama süt sıcak olmasın etksıını kaybedıyor ılık yap bacım geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 272 göst.
31 Ekim 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (912 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 187 göst.
0 oy
5 cevap 222 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,556 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 218 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Cennet_01 (17 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,347 soru

24,400,031 cevap

350,056 kullanıcı