0 oy
420 göst.
Diğer kategorisinde (1,831 puan) tarafından

Hanımlar eşimin teyze oğlu yeni evlendi. Onları yemeğe almak istiyorum. Çocuk benim akranim ama eşiyle pek aynı kulvarda değiliz. Tek cagirsam canı sıkılır diye ailesiyle beraber çağırmayı düşünüyorum. Siz olsanız tek mi cagirirsiniz aileyle mı ?

Düzeltme: kendimi ifade edemedim. Kuzenimle eşini cagircam ama yanında teyzemlerde gelecek anlamında dedim. Yanlış anlaşıldım galiba 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evli adami ailesiyle cagirirsin tabi tekmi cagirilir karisi gondermez zaten tek beni davet etti derse ayrica ayni kulvarda degiliz derken yaris atimisiniz siz 
tarafından
Bana gelen misafir pasa torunuda olsa hic farketmez elimden geleni misafir diye yaparim Allah rizasi icindir bu zaten memnun olsun olmasin farketmez
tarafından
Ganyan oynayak barim canimcekti dkdjjd
(1,831 puan) tarafından
Artık Allah ne verdiyse. İnşallah anlaşırız :) teşekkür ederim tavsiye ve fikir için
tarafından
Rica ederim sen kendin ol yeter misafire deger verdigin belli rahat ol yani disardan gordugun gibi degildir belkide :)
(1,831 puan) tarafından
İnşallah güzel geçer :)
-Reklam-
0 oy
(2,632 puan) tarafından

Eşiyle birlikte cagirmassan ayıp olur bence

(1,831 puan) tarafından
Canım kendimi anlatamadım. Eşiyle kuzenimiz zaten kesin gelecek ama onları tek almak yerine çocuğun anne babası falan da gelecek
0 oy
tarafından
Onlarda bi aile tek onlari çağır bence
tarafından
Nabıyon la
tarafından
Napiyim bea hava kapalı icim sıkılıyo sen nabiyon :D
tarafından
Napim bende sıkıldım
(1,831 puan) tarafından
Kızın canı sıkılır öyle diye düşünüyorum
0 oy
(13,832 puan) tarafından
Ben olsam tek çağırırdim canım gelin yabanci olabilir ama zamanla alışır 
(1,831 puan) tarafından
Kızı memnun edememekten çekiniyorum birazda
(13,832 puan) tarafından
Kız takilma bu kadar eğer kuzenle samimiyseniz tek olmak daha iyi olur böyle böyle alışacaksıniz birbirinize aileler olunca kendini daha geri planda hissedebilir siz eskiden tanisiyorsunuz o yeni daha çekinir benim fikrim yani ben kendimi öyle hissettim hep kaynanama giderdik elti de orda o tabi eski gelin ben yeni bakardım öyle iyi bisi degil
(1,831 puan) tarafından
Tek alacağım o zaman. İnşallah memnun kalır :) teşekkür ederim fikir için
(13,832 puan) tarafından
Rica ederim canım sonra ona göre bi yol daha izlersin  :)  keyifli bi qgirlama olur umarım  :)
(1,831 puan) tarafından
İnşallah :))
0 oy
(15,866 puan) tarafından
Aileyi cagirma onlar Kari koca gelsinler. Illaki konusacak sohbet edecek biseyler olur. 
(1,831 puan) tarafından
Önden aileyle çağırıp sonrasında tek alırım diye düşündüm. Kızla gerçekten çok farklıyız yani canı sıkılır diye düşünüyorum
0 oy
tarafından
Sadece eşimi cagirsa beni cagirmasa eşim de gitse ki gitmez ama ben cok üzülür beni istemiyorlar diye düşünürdüm. Senin yaptığın resmen tuhaf geldi.
(1,831 puan) tarafından
Canım yanlış anladın. Kuzenimle eşini cagircam ama ekstra olarak teyzemlerde gelecek
tarafından
Anladim sonra yâ kusuruma bakma şekerim:)
0 oy
tarafından
adamla eşini çağır bence sadece 
(1,831 puan) tarafından
Galiba öyle yapacağım inşallah sıkılmaz ve memnun kalır
tarafından
iki sohbet etmek zor değil canım ya laf lafı açar konuşursunuz yine
(1,831 puan) tarafından
Teşekkür ederim :) tek cagiracagim
0 oy
(135,753 puan) tarafından
aile degilde kari koca olarak davet et
(1,831 puan) tarafından
Sevdos bebem küçük onla ilgilenirken yalnız kalıp sıkılır diye düşünüyorum. Hem ortak noktamız da pek yok. kızı memnun edememekten çekiniyorum açıkçası. Kalabalık olursa arada kaynar diye düşündüm
(135,753 puan) tarafından
kalabalikda rahat edemes bence bebegi sever falan oyle boyle kaynasmaya cakisirsin
(1,831 puan) tarafından
Kız bana göre biraz lüks canım. Ayak uyduramam diye düşünüyorum ama tek cagircam inşallah memnun kalır ve sıkılmaz
0 oy
tarafından
Sadece 2 sini çağırırım canm
(1,831 puan) tarafından
Ay herkes öyle diyor en iyisi tek ağırlamak
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Bence sadece karı koca olarak davet edin hem özel olarak aldığınız hissettirirsiniz hemde belki kaynaşırsınız tanıma fırsatınız olur birbirinizi
0 oy
tarafından
Bende ailesiyle birlikte cagirim 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 272 göst.
9 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Melek8663 (856 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (854 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 310 göst.