0 oy
589 göst.
Diğer kategorisinde (319 puan) tarafından
Kizlar dun aksam gittik gece 4 e kadar tahlil serum falan filan ugrastim eve geldim kaynanam cocuklari uyutmamis bile, kucugu uyutmustum uyanmis geri yatirmamis buyukde anne ben sizi bekledim dedi babanne yatirmadi dedi. Butun vucudumda enfeksiyon var kadin doguma git acilen ultrasonla bakilsin deid bisey olabilir dedi. Gribim bir de onun icin serum aldim hastanedeyken iyiydim eve gelince yine titreme ates basti uyuyamadim hic. Yasayan varmi bu durumu butun vucudunda enfeksiyon olan. 2 senedir akintim var doktor dedi ki enfeksiyona yatkin ya da yapismis artik dedi ilac falan verdi. ama mutlaka kadin doguma git dedi ayaga kalkamiyorum basimi kaldiramiyorum kulaklarim falan cok fena iki tane de cocuk kafayi yicem

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayyyy geçmiş olsun canan bol su iç bütün vücudun da enfeksiyon olduğunu nasıl anladı 
(319 puan) tarafından
Delik desik ettiler kan idrar falan zaten hastaydim kan man alinca da ayaga kalkamayacak duruma geldim serum verdiler sonra biraz duzelir gibi oldum gece yine tekrarladi :((  Ustune bi de regl oldum
-Reklam-
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Canım teyzemde senin gibi oldu gitmediği hastane kalmadı en sonunda endokrin bölümü buldu tiroidlerinde enfeksiyon mu ne varmış 2 aydır tedavi görüyo hala tam iyileşemedi 
(319 puan) tarafından
Valla es konusunda aile konusunda muzdaribim. Hastaneye 2 senedd zor götürdü. randebu alip gidiyim desem cocuklari birakcak yerim yok kafayi yicem
(1,453 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım çok geçmiş olsun. Eğer teyzemin ki gibiyse ilaçsız çok zor ..
0 oy
(1,338 puan) tarafından
2 su bardağı su ile 1 yemek kaşığı kuru dutu kaynatıp yarısını sabah yarısını akşam için . İltihap için çok etkili . Çok geçmiş olsun 
(319 puan) tarafından
tesekkurederim denerim
0 oy
(164,134 puan) tarafından
cok gecmis olsun
(319 puan) tarafından
teşekkürederimm
0 oy
(353 puan) tarafından
geçmiş olsun

İlgili sorular

+2 oy