Hanımlar bir buçuk yıldır evliyim eşim tam bir piskopat çıktı öfkesini kontrol edemiyor çok çabuk sinirlenip herşeyi benden çıkarıyor küfür ediyor. İlk zamanlar annesi yüzünden bana tokat atmış ligi da var kafama kafa atmalar boğazımı sıkmalar çok korkuyordum . Hatasını anlayop hep özür dileyip gönlümü almaya çalışırdı aslında özünde iyi adam beni seviyor ama sinirlenince bambaşka biri bebeğimi düşürdüm bikeresinde eve içkili gelmişti bana hakaret etmişti stresten dusurdum bebeğimi baktım bir türlü kendini düzeltmiyor birşeyler fırlatıyor ben de yeter artık dedim bir hafta ayrı yattık bosanicam dedim özür diledi af diledi birdaha şiddet meyilli olmuycam falan yine affettim. Bu son haftadır da çok sinirli küfürlü artık çekemiyorum soğuyorum ondan anneme ayrılmak istiyorum dedim seninle mı ugruğrascaz otur oturduğun yerde dedi onada çok üzüldüm damarlarını çok seviyorlar eşim dışardan sessiz sakin gözüküyor ben de ona kandım halbuki içinde bir canavar varmış napicam bilmiyorum bir yanım boşanmak istiyor çok yoruldum bir yanım da düşünceli ailem arkamda durmuyor elalem ne der diye düşünüyorlar
damadino sevmesiyle otur oturdugun yerde seninlemi ugrasicaz demesi cok sacma senimi ssevmiyor yani esine ailenin yaninda olmadigini sakin belli etme daha cok cesaret alir
Anlatmadin mi ailene esin demeye dilim varmiyo ama eşin olucak o adamın yaptiklarini?? Seviyo ama sinirlenince yapiyo diyosun ya sevmiyo seni canım kendini kandırma seven insan yapmaz..ailen arkanda durmuyosa kadin sığinma evleri var..allah kolaylik versin insallah en kisa zamanda kurtulursun o cehennemden.
Eşine güzelce desen bi psikiyatriye gitse tedavi olsa nasıl olur. Ve bu süreçte dikkat et hamile kalma olan çocuklara oluyor korun bi süre. Ailene detaylı anlattın mı şiddet uyguluyo diye.
Ciddi şekilde öfke kontrol problemi var anlattığın kadarıyla destek almayı kabul etmez mi? Seni seviyorum ama artık bu öfkeni sen kendin kontrol altına alamıyorum ki bunu sende isteyerek elinde olarak yapmıyosun sonradan pişman oluyosun biliyorum bunlar tamamen sendeki bazı hormon eksikliklerinden kaynaklı araştırdım diyip ikna etsen ?
Cok zor bi durum bende 3 4 sefer şiddet gordum esimden ailesi yüzünden kılıma dokunmayan adam o bicim dövmüştü hemde anneme bosancam dedigimde kapa ceneni kir dizini otur dedi ölünce mi kurtarcaksiniz dedigimi hatirliyorum malesef aileler bu konuda hata yapiyorlar destek olacaklarina bir tekme de onlar vuruyolar sonra vay efendim madem dayak yiyordu boşansaydı gitseydi bilmem ne biz kadınlar ölünce kiymetli oluruz bacim allah kolaylik versin huzurlu gecim versin kocana da biraz akil fikir hidayet diliyorum rabbim yardımcın olsun insallah uslanir
Seninle mi uğraşacağız nedir ya!? Rabbim feraset versin. Insan evladının acı çektiğini bile bile ona sırt dönmemeli. Rabbim sana hayırlı bir kapı açsın canım. Eşini bence bi psikiyatriye götürmelisin. Bu kadar şiddet eğilimi normal bir durum değil
Cok zor bi durum allah yardimcin olsun cnm ailen oyle dediyse ne dcegmi bilemedim esinle konus bu sinirin iyi degil bi psikologa gdelim de
Elalem batsın ınsallah demez gomaz olsunlar gevşek ağızlılar
Maalesef her anne baba bilincli olmuyor. Ama sirf ailen arkanda durmuyor diye bunlari yasamak zorunda degilsin. Kendi ayaklarin uzerinde durabilirsin ki baba evine dondugunde seni geri kovacak degiller. Millet de once kendine baksin konusur konusur susarlar. Her iliskide kavga olur ama siddet asla olmamali ki. Onun yuzunden canini kaybetmissin. Bir insan bir seyi 1 defa yapiyorsa emin ol bir daha yapmiycam dese de yapar. Cunku o onun karekteri. Acik konusmak gerekirse sen onun yaninda oldugun surece o siddet bitmiycek o sozlu siddet hic bitmiycek. Kendine bunu yapm dunyaya bir defa geliyoruz onu da boyle bir insan icin harcama. Git mutlulugu bul onsuz
Elaleme ne derler diye dayak yemene, pis küfürlere maruz kalmana, sürekli stres altında olmana, stres yüzünden bebeğini düşürmene, sürekli huzursuz olmana göz mü yumuyorlar? Demek ki sen elalem laf etmesin diye bunları çekmeye muhtaçsın öyle mi. Bir aile kızının arkasında değilse o eş küfür de eder, aldatırda, döver de. Canım sana sadece Allah'tan sabır ve dayanma gücü diliyorum. İnşallah en kısa zamanda eşin düzelir. Eşinin bu durumu kötü belliki annenlere gitsende rahat olmayacaksın. Baba evine sığamayacaksın. Ama böyle de çok zor durumdasın Allah yardım etsin ve Rabbim eşine akıl fikir ihsan eylesin inşallah.
Söyle tedavi olsun ya da öfke kontrolü ile ilgili kitap okusun
Canım hiç durma boşan can sağlığın yok onun yanında pskolojin bozulur boşver ailen kabul eder ne yapacaklar mecbur çalışıp ayaklarının üstünde durursun ailenin yanında bana bir tokat atsa Allah korusun boşanma celbini eline veririm Oğlu mu da alırım ondan
Ananı da dinleme babanı da boşan qitsin kadın sığınma ewleri var çalışırsın kendi ayakların üzerinde durursun..
Bu hayata elalem için mi getirmişler seni sorar misin çocuğun yoksa ve hayatta kalmak istiyorsan yol yakınken dön iyi biri olabilir ama tedavi görmezse sana zarar verebilir
401,231 soru
12,008,555 cevap
36,194 kullanıcı