+1 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Pazar günü on gün olacak ben evime dönecem o gün Allah izin verirse. Annem gil dönme diyorlar Allah razı olsun çok iyi bakıyorlar sanki evde tek başıma yapamayacaimisim gibi konuşuyorlar bazen. İlk bebeğim yeni evliyim yetemez mıyım sizce? Bakamaz miyim geceleri kusuyo yan yatırıyorum gece boğazına kacar korkusu yaşıyorum mesela. Ailemin yanında kalırsam da rahatlığa alışırım korkusu var. Yemek önümde anca bebeğe bakıyorum evimde düzenimi kurmak alışmak istiyorum sizce ne yapayım?

11 Cevaplar

+1 oy
(1,309 puan) tarafından

Ben olsam dönmezdim bundan sonra hep bi koşturma içinde olcaksın lohusalığın keyfini çıkart derim :D

-Reklam-
+1 oy
tarafından
Valla bakan annem varsa eşimde bişey demiyosa dönmezdim bakardım kendime. O kadar ağladım ki neden benim annem yok diye doğurdum ikinci gün büyük kızımla markete gittim. Şimdi belimi doğrultamıyom. O düzen kurulcak o bebeğin annesi sensin herşeyide sen yapıcaksın ama bidaha lohusa olup naz yapamocan otur annenin dizinin dibinde. İki kızım var eğer allah ömür verirde torunlarımı görürsem kızlarıma prenses gibi bakıcam
tarafından
Ay :( üzüldüm yazdıklarına çok güzel bakıyorlar ama ben kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum rahata alışıyor gibiyim evime gidince damdan düşmüşe dönmek istemiyorum basın sağ olsun bu arada :(
tarafından
Daha çok yeni acele etme kendini iyice topla. Düzen kendi kendine kuruluyo merak etme daha yorgunluğunu atamamışsındır. Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini
0 oy
(135,941 puan) tarafından
dön evine duzenini orturt bi an once toparlandiysan
tarafından
Toparlandim döneyim demi yaparım demi bebeğim kusuyor gibi yapıyor bide bszen kusuyor reflü yatağı alsam faydası olur mu
(135,941 puan) tarafından
yaparsin tabi niye yapmayasin reflusu varsa al tabi faydali reflu yatagi
(966 puan) tarafından
Al reflü yatağı faydası olur.alisirsin düzenini kurunca endişe etme.eşinde yardim eder.
0 oy
tarafından
Ben olsam dönerdim canm 
0 oy
(489 puan) tarafından
Ben olsam kalırdım bela olurdum onlara ilk çocuk zor uyumuyor uykusuz kalıyor insan bir iki ay daha da kalırdım
tarafından
Ama eşim evde burda ailemin de düzeni var kardeşim okula gidip geliyor korona getirir diye korkuyorum
0 oy
tarafından
ne kadar erken bebeğinle ilgilenmeye başlarsan tek başına, o kadar çabuk sürece adapte olur düzenini kurarsın. 
0 oy
(161 puan) tarafından
Gitmeden bebegın gece odada sen tek yat annenın evindevyemk pişiyor olsa bile sen kalk doldur kendine oradayken kendini yanlızlıga dene olursa gidersn olmaz yapamazsan kal 10 gün daha
tarafından
Ben hep bebekle ilgileniyorum anneme hiç elletmiyorum sadece yemek işleri annemde işte bide bebek yıkama
0 oy
(8,957 puan) tarafından
bakarsın nolcak hem alışmak lazım ben 2 gub sonra hemen evıme gectım 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Öncelikle yan yatırma sırt üstü yatır başını taşıyamaz zaten başı yan döner kusarsa kurtarıyor kendini . Yan yatırmak doğru değil yüz üstü dönebilir Allah korusun.. ben olsam evime dönerdim heralde alışmak lazım 
0 oy
(621 puan) tarafından
Bebeğin kusuyorsa reflü yatağı al çok iyi oluyor
0 oy
(18,906 puan) tarafından
Annem bir ay yanımda kaldı iyi ki de kaldı şu an 70 günlük  bebeğim kendim bakıyorum ama bebek kırkından sonra düzene giriyor ilk günler tek kalsam böyle bakamazdım sesi bile çıkmıyordu gece duymazsam uyanamazsam diye aklım çıkıyordu şimdi bir odada ağlıyor diğer odadan duyup koşuyorum öyle yüksek çıkıyor sesi bence rahatin yerindeyse biraz daha kal düzenini nasıl olsa kurarsın hem lohusalık özel bir dönem bence bebekten çok annenin ilgiye ihtiyacı olan bir zaman değerlendir bunu 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 233 göst.
31 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mervebykdg (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Frtnzn (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 67 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Denizela (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 106 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Denizela (166 puan) tarafından soruldu

412,673 soru

12,425,037 cevap

45,425 kullanıcı