0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kizlar

5 Cevaplar

+1 oy
(122,361 puan) tarafından
oglunun odagi ayirip esinle uyuman lazim
tarafından
İnan özledim sarılarak uyumayı gündüzleri uyuduğu zaman eşim evdeyken tv odasında sarılarak uzaniyoruz ama gece uyumasına benzemiyor, yorgandan bariyer oğlum ve ben yatıyoruz 1.5 senedir, yeni doğduğunda da subyandan dolayı uyumazdı şimdide duskunlugunden
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kızda beraber yatıyordu. Artık ben rahat edemiyordum dönmesinden. Beşiğinin yan korumasını açtım. Yatağıma birleştirip anne yanı gibi bişey yaptık. O kadar rahatladım ki anlatamam. Ha gene emmeye habire kalkar ama kendi yatağında uyuyor en azından. İlk 1 hafta ağladı yatmak istemedi sonra alıştı :)
tarafından
Benim sallanan beşik cnm açılmıyor keşke açılsa
0 oy
(2,447 puan) tarafından
1.5 yaşında ayırdım aynı odada yatıyorduk kendi yatağı vardı. Telsiz aldım anlattım bak seni burdan duyucaz biz artık sen kendi odanda uyuyabilirsin burası senin odan senin alanın falan baya konuştum. Masallar uydurdum prenses kendi odasını çok seviyormus odasında uyuyormuş falan şükür sorun yaşamadık hiç. 3 yaşında O uyuyasiya kadar yanında bekliyorum hala bende onu bırakamadım 
tarafından
Cok zorlancam biliyorum.. ama yapmam lazm nereye kadar ne kadar erken o kadar iyi ama çok zorlancam cokk
(2,447 puan) tarafından
Ay yanlış posta yazmışım kuzu pardon :))
Zor olmaz sen hazır ol yeter bebekler kolay adapte oluyor
0 oy
(435 puan) tarafından
Şimdi benim kedim köpeğim var. Ve hamileyim. Biz hep beraber aynı yatakta uyuyoruz. Ama doğum yapınca baya zor olacağı için köpeğimi ve kedimi ayırmam lazım yataktan ama asla kıyamıyorum. :( Köpeğime yatak aldım ama istemiyor bizimle uyumak istiyor. Yatağına koyunca ağlıyor. Napabiliriz ki acaba?
0 oy
tarafından
5 yaşında kızım 5 aylık oğlum var ikisi de benimle yatıyor kızıma peteğin yanina yatak yaptım 2 gün yattı 3 gün babası geçti oraya sen çocuklarla rahat yat ben yatarım yerde diye :D bazen ben oglusu alıp yere geçiyorum kızım babasına sarılıp yatıyor oğlum da öyle sanırım bziim yatak onların rahatına geliyor :D 
tarafından
Evet cnm ya anne yanı besiginde bile gece uyumazdı yeni doğduğunda yine yanıma alır uyurduk

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 445 göst.
8 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde heygirls (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,983 göst.
14 Temmuz 2019 Aile kategorisinde paşammelegim (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 232 göst.
18 Ocak 2021 Aile kategorisinde Leylasoydan (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 216 göst.
7 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melekkk (12,037 puan) tarafından soruldu

403,434 soru

12,085,994 cevap

36,374 kullanıcı

...