0 oy
233 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (331 puan) tarafından

Annelerim bebeğim yürüyecek gibi 11.5 aylık ben de vicconun klasik önü beyaz ayakkabısını sipariş ettim geldi ayağına tam oldu ama yürümekte çok zorlanıyor ön kısım hep takılıyor. Ben pek memnun kalamayacak gibiyim sizde de oldu mu başka öneriniz olur mu.ayakkabı seçerken ikiye katlanandan seçmek gerekiyormuş. Sandalet de alabilirm nisan mayısa kadar çorapla sonra çorapsız giydiririm sanırım.

3 Cevaplar

0 oy
(4,089 puan) tarafından
İlk başlarda zorlanıyor daha sonra alışıyorlar giye giye ne kadar hafif olursa olsun tuhaf geliyor ben evde giydirmedim yine de hep çıplak ayak gezdi parka falan gidince giydirdim bi iki elinden tutup yürüdük şimdi 14 aylık kendi kendine gidiyor ayakkabıyla koşuyor neredeyse
-Reklam-
0 oy
(2,746 puan) tarafından
İlk başlarda alışana kadar öyle oluyor. Biz de vicconun o klasik molelinden kullandık bir de viccodan sandalet almıştım o çok iyiydi. Hatta bu yaz büyük numarasını alırım diyordum da 250 tlcik olmuş :) 
(331 puan) tarafından
Ben geçen gün hem indirim hem 400 tl üzeri kupon yakaladım üç çift aldım olmayanları iade ederim dedim. Baya uyguna geldi ama şimdi kafam karıltı işte ayağından çıkıyor bu büyük geldiği anlamına gelir değil mi
(2,746 puan) tarafından
Çıkıyorsa büyüktür muhtemelen canım. Ayakkabı iç tabanı kaç cm ona bak bir de bebeişin ayak tabanını ölç kaç cm bak daha net anlarsın.
Ben ayağı ne kadsr büyüyecek tahmin edemediğim için şimdiden alamıyorum sen iyi yapmışsın :) Hepsini aynı numara almadıysan tabi :)
(331 puan) tarafından
Ölçtüm ama 0.2 cm büyük sadece biraz tombik ayağı ondan mı tam tutmuyor acaba anlamadım. Neyse artık başka bi model bakarız. Bu arada 3 tabe aldım olmayanları iade ederim dedim öyşe de oldu iade ediyorum ☺️
(2,746 puan) tarafından
Aslında deneyerek alsan daha iyi her model her çoğuğa rahat olmuyor gerçekten. Mağazada deneyip beğendiğin modeli netten de alabilirsin.
0 oy
(595 puan) tarafından
O alışıyor ona 1-2 giydikten sonra merak etme en rahat basabileceği ayakkabı o bence bende kızıma almıştım 1 yaşına giriyor 11 aylıkken felan yürümeye başladı ilk giyişte  zorlanmıştı takılıyordu ama ayağını kaldırmayı öğrendi suan rahat yürüyor 
(331 puan) tarafından
Ayağuna giydirdiğimde hiç hoşuna gitmiyor ağlamaya bşalıyor yavaştan hatta ayağını sallıyor çuksın diye sonra bir iki adım atıyo ağlayarak
(595 puan) tarafından
Gün içinde evde panduf felan giydiriyor muydun? Belki ayağında ayakkabı tarzı bişey olmasına alışık olmadığı için sevmemiştir olabilir ama alışır kızıma devamlı panduf giydiriyorum oda ilk zamanlar çıkarıyordu ayağından atıyordu ama sonra sonra alıştı :))
(331 puan) tarafından
Malesef altı kaynaz bir patik var çıtçıtlı çok rahat ettik onu kullandık. Doktorlar syakkabı tarzı değil de direkt çorapla bassınndiyor. Ben de altı kalın bişey olmasın dedim. Çok teşekkür ediyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 178 göst.
3 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bsrdrk (1,555 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 172 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Esenb23 (317 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 164 göst.
23 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Papatya-ya (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.
31 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,587 soru

12,421,875 cevap

45,269 kullanıcı

Kategoriler

...