0 oy
1,040 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (152 puan) tarafından
Kızlar düşünün ki dünyaya yeniden geldiniz. Yine aynı kişiyle evleneceksiniz bu defa nasıl tanışmak isterdiniz ve ona karşı olan hangi yönlerinize çeki düzen verirdiniz 

45 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şuan ikinci evliliğim keşke ilk onu tanisaydim :)
tarafından
Maşallah canm gerçekten bazıları için ilk evlilikten sonra ikinci evlilik korku oluyor ya mutlu olamazsam diye çok şanslısın maşallah
tarafından
Biz eşimle önceden arkadaştık. Üç dört kişilik arkadaş grubumuz vardı cafeye giderdik denize giderdik falan, bir yıl sonra yine toplasacagiz gelip beni aldılar ben arabada müziği değiştirmek için elimi uzatttim oda aynı anda uzatmış el ele geldik. Sonra birbirimize baktık. Orda aramızda birşeyler olduğunu anladım. Akşamına da arkadaş grubumuzdan bir kız arkadaşım halilin sana bakışı çok tuhaf farkettin mi dedi. Sabahına konuşmaya başladık ben ilk başta istemedim evlendim ayrıldım beni kullanır dedim fakat tanıyordum onu öyle birşey yapacak biri değildi sonra konuşmaya başladık o anlamda. Ben baştan söyledim kendine benim gönül eğlendirecek zamanım yok ilerimiz yoksa hiç olmasın dedim oda sevdiğini felan söyledi.  6 ay sonra evlendik şimdi bir kızımız var ve bana çok düşkün ufak tefek atışmalarımiz olmuyor değil çok kıskanç :) ama Rabbime her gün şükrediyorum onu bana verdi diye. Bir dediğimi iki etmez :) 2 yıl olacak evleneli hala kapıdan girince heyecanlanirim
tarafından
Bir buçuk yıl arkadaş kaldık
(1,831 puan) tarafından
Ya ne güzel. Rabbim ağız tadınızı bozmasın inşallah :)  herkes sizin kadar şanslı olamıyor gerçekten
tarafından
Teşekkür ederim inşallah
-Reklam-
0 oy
(135,811 puan) tarafından
ceki duzen verilcek bi durumu yok esimin tanisma hikayemiz guzel ayni sekilde olsun isterdim ama ailesi baska olsun
(152 puan) tarafından
Öyle bir secenek yok :)
(135,811 puan) tarafından
hiimmm :((
(999 puan) tarafından
Sevda kız ben eski kullaniclardnm sen o kaynanandan hala cekiyormusun
tarafından
sevda merak ediom siz nasil tanistiniz :)
0 oy
tarafından
Ne kadar kavga et Sende bana karşı çok şey yasadansa yinede onu isterim 
(152 puan) tarafından
Zatn yine onunla evleneceksin ama nasıl bir tanışma isterdin eşinle.
tarafından
Aman hiç fark etmez  ama bu defa  ne yapardım biliyormusun serbest olurdum ona karşı  şimdi biraz utangaçım onun yaninda
(152 puan) tarafından
Başta nasılsa sondada öyle gidiyor bnde bazen öyle düşünüyorum. Bende utangac bir insanım.
0 oy
(5,216 puan) tarafından
Millete dediğim internetten goca bulunmaz guzum lafını kendimde uygular yüzyüze tanışmak isterdim 
(152 puan) tarafından
Mantıklı kuzum
0 oy
(8,581 puan) tarafından
Esimle görücü usulü evlendik.  Eskilerden hikayemiz olmasını isterdim  :)
(152 puan) tarafından
Nasıl yani kuzum
(8,581 puan) tarafından
Hani bazıları anlatr ya şöyle tanıştık şunları yaşadık.  Bizde yok hicbiri. Geldi ailesyle onayladk evlendik  :) ♥️
(152 puan) tarafından
Ay kıyamam olsun. Sizde evlendikten sonra güzel hikayeler biriktirrirsiniz cocoukarınıza anlatırsınız ileride
0 oy
(9,618 puan) tarafından

Ayni şekilde tanışmak isterdim ama esim aşırı sakin ben cok fevri bi insanım çabuk sinirlenen bi yapıya sahibim eşim benim tam tersim sinirleri alınmış gibi,benimde biraz yontulmuş halimle karşısına çıkmak isterdim:D

(152 puan) tarafından
Ee şimdi kendini yont kız :)
0 oy
(7,803 puan) tarafından
Küçük yaşta tanışmak isterdim ilkokulda ve sonunda evlenmek
(152 puan) tarafından
Aynen öyle. ❤️❤️❤️
tarafından
İşte karşınızda 1. Siniftan orta sona kadar kanka olup lisede sevgili olup okul bitince evlenen ben
(7,803 puan) tarafından
Yaaa ne güzel büsüru anı büsüru yan yana zaman çok isterdim bende öyle olsun ama nasip deyilmis

Allha mutluluğunuzu daim etsin cnm
tarafından
Hem çok güzel bişey hem kötü bişey adam seni o kadar iyi tanıyo ki tek kelimeyle ne demek istediğini tek bakışla ne halt ettiğini anlıyo bisey saklicak olsan hemen anliyo yalandan trip attığını anlıyo
(152 puan) tarafından
Bnmkide öyle kandıramıyorum adamı :)
0 oy
(7,809 puan) tarafından
Yine aynı tanışmak isterdim ama nişanlı iken kıymetini bilmek isterdim biraz hor davrandım adama keşke o günlere geridonebilsek bir kaç zamanligina (≧▽≦) 
(152 puan) tarafından
Keske kuzum. Hatanı anlayıp kendini eleştirmende büyük bir olgunluk
(7,809 puan) tarafından
Bazen başıma kakmiyor değil o zamanlar eşim aşırı üzerime düşerdi bende pek sevmezdim üzerime dusulmesini şimdi de mubarek eve geliyor yemek yiyor biraz sohbet muhabbet bir bakiyrm lafimin yarında uyuyakalmis hey gidi sabah  okula giderken  bir beş dk beni görmek için alarm kurup uykusundan uyanıp bizim evin oraya gelen adam şimdi gözünü açamıyor ki iki bardak çay içelim (≧▽≦)
(152 puan) tarafından
Aynı benim adam. Evlendikten sonra değişiyorlar yada önceden de böyleydiler bize belli etmediler :)
0 oy
(1,257 puan) tarafından
Bı şekilde tanışalım isterdim ilkim de sonum da o olsun isterdim çok şükür Rabbime geç oldu ama gönlümüzce oldu ❤️ ikinci evliliğimiz ☺️
(152 puan) tarafından
Çok şükür kuzum. Rabbim utandırmasın. Bir ömür mutlu olun
0 oy
tarafından
Yine aynı şekilde tanışmak isterdim ☺
(152 puan) tarafından
Nasıl tanıstın :)
tarafından
Hahaha çok uzun mesele Kiz tesadüf oldu ama iyiki de oldu çok şükür bin şükür ☺
0 oy
(250 puan) tarafından
Tanışmak istemezdim malesef...
(152 puan) tarafından
Niye kız
(250 puan) tarafından
Eşimle tanıştığımdan beri mutsuzum galiba yani 2 gün iyi 2 gün kötü gerek yoktu bence
(152 puan) tarafından
Anladım  kuzum
0 oy
tarafından
Sadece aynı memleketli olmak isterdim.
(152 puan) tarafından
Neden kültür farklılığı evliliğinde sorun mu olusturdu
tarafından
Yook hayır sadece aileme yakın olmak isterdim aynı memleketli olunca ailemle aynı şehirde yaşardım
(152 puan) tarafından
Anladım kuzum
0 oy
(5,747 puan) tarafından

Tanışmamayi tercih ederdim:woot:

(5,747 puan) tarafından
Firevun babası yüzünden;)
(152 puan) tarafından
Ahaha normalde kaynanadan hep şikayetci olurlar. Babası ne yaptı :)
(5,747 puan) tarafından
Bana vurdu kulağımın zarını patlattı geberesice
(152 puan) tarafından
Nasıl böyle birseyi yapabilir. Terbiyesiz adam. Çok üzüldüm kuzum. Allah yardımcın olsun
(1,438 puan) tarafından
Görüşüyor musun peki şimdi
0 oy
tarafından

• Çocukluk aşkim olsun isterdim böyle çeşme basinda ben onunla konusurken saçlarimin örgüleriyle oynayim güleyim :) sonra büyüyek köyün küçük cocuğuyla ona mektup yollayayim o da bana cocukla gül yollasın :)agaca baş harflerimizi şlediğim mendili asayim o alsin koklasin kalbinin üzerinde taşisin:)babamdan istesin babam vermesin ben de kaçayim ona hahah

bu bizim ilk buluşmamiz

(1,575 puan) tarafından
Ayyy yorumlarını hep görüyordum, mantıklı geliyodu. Ve baya güzelsin shsjjs maşallah Allah bozmasın
tarafından
Simdi yine emiyo yaa
tarafından
Emsin kız bir şey olmaz
tarafından
Son halimi gör bide  topalak gibi ahahah :Dd
tarafından
Paksoy nerelisin canım
0 oy
(8,123 puan) tarafından
İlk ona aşık olmak isterdim ama olsun sonunda onu buldum ya çok şükür. 
(152 puan) tarafından
Allahım mutlulugunuzu daim etsin kuzum
0 oy
(18,778 puan) tarafından
Ben hep uzun ilişki hayal ederdim liseden beri sevgili olup çok iyi bir arkadaşlık sonucunda evlenmek veya üniversitede tanışıp işte iş bulması idi askerliği idi her şeyini bilip yanında olmak isterdim biz daha orta yaşlarda  çok kısa bir ilişki sonrası evlendik neyseki aşık olup evlendim o yönden en azından istediğim oldu 
(377 puan) tarafından
Bence öyle olması daha iyi olmuş kendim de dahil çok kişi tanıdım liseden beri birlikte artık insanın fikirleri değişiyor lisedeki sen sen olmuyorsun genelde ya evlenmeden ayrılıyorlar ya da evlenip kısa sürede boşanıyorlar şimdi yazacaklar biz öyle değiliz diye elbette illa olmak zorunda değil ama genelde yaşanıyor
(152 puan) tarafından
Allahım mutlulugunuzu daim etsin kuzum
(18,778 puan) tarafından
Benimde çevremde bunun mutlu örnekleri var ya da ben sadece onları görüyorum bilemiyorum :) ama mesela ben eşimi çok uzun uzadıya tanımadım huylarını bilmiyordum hoş o zamandan ilişkimiz olsa muhtemelen biz de evlenmezdik eşim ailesine fazla düşkün ailesi ile fazla iç içeyiz bense kendi ailemde bile mesafe severim
(18,778 puan) tarafından
Amin inşallah canım
(18,778 puan) tarafından
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım
0 oy
(929 puan) tarafından
Mezarlık ta gördü beni istedi bizim sonumuz tekrar aynı yerde bitcek
(152 puan) tarafından
Vayy güzel cevap. İnsallah öyle olur.
0 oy
(919 puan) tarafından

Akrabam olup düğünde karşılaşmak isterdim her huyumuz yerinde kalsın bu yeterli teşekkürler <3

(152 puan) tarafından
Akraba insanın gözünü oyuyor kız. Öyle olsaydı o zman da akraba olmasaydık yazardın belki :)
0 oy
(7,454 puan) tarafından

Tanisirdim ama evlenmezdim :D

Illa evleneceksem kendimden asla ödün vermezdim ben böyleyim beni degistirmeye calisma begeniyorsan derdim 
(152 puan) tarafından
Bnde öyle derdim kendimden asla taviz vermezdim.
(7,454 puan) tarafından
Cok pismanligini çektim halada cekiyorum malesef
0 oy
(999 puan) tarafından
Daha romantik bir tanışma hikayemiz olabilirdi :D birde degstrmek isteyeceğim huyu pek ince düşünceli değildir birşey istiyorsam açıkça söylemek llazm biraz ince düşünceli naif olsun isterdim
(152 puan) tarafından
Nasıl tnıstınız ki :)

İlgili sorular

0 oy
61 cevap 995 göst.
23 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bethus (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
69 cevap 747 göst.
14 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde mamoru (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 283 göst.
21 Mart 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu