0 oy
342 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bugün 11 aylık oldu Allah'ım zaman ne kadar hızlı geçiyor bebeğim büyüyor bı daha bu günler gelmeyecek diye üzülen bı ben değilimdir eminim ki :silly: kafasını tutup yanaklarından öpüp öpüp hadi sende beni öp diyorum dudağını uzatiyo yerim ben onu ya. 

Not: içim kaynadı şimdi uyuyo sevemedim buraya yazayım dedim :D içimden taşanlar

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaaa maşallah canım Rabbım bağışlasın inşallah bende dört gözle bekliyorum yaa ☺
tarafından
Amiiin cümlemizin evladını inşallah. Seninki kaç aylık
tarafından
Benimki 10 aylik kuzum
-Reklam-
0 oy
(919 puan) tarafından
Benimkide 8.5 aylık öpücük atmayı öğrettim tam şebelek oldu Allah evlatlarımızı bize bağışlasın 
tarafından
Amiiin cümlemizin evladını inşallah. Senin bebeğe de Maşallah benim bebek o zamanlar pek ogrenmiyodu öğretmeye çalıştıklarıma bakıp gülüyordu. Meğer kaydediyomus ben soylemedigim zamanlarda kendiliğinden yapmaya başladı öğretmeye çalıştıklarını.
(919 puan) tarafından
Maşallah kuzum zeki çocuk olacağı belli seninkini anasına çekmiş demek ki :))))) annesi büyüyünce arkasından çok koşarsın haberin olsun bu tatlış yakışıklı olup seni süründürür
tarafından
Canları sağ olsun da :)
0 oy
tarafından
Sen gel bide bana sor gecmisin gelmiycegini bilmek kotu koca deluganli oldu benimki beee
tarafından
Ay büyüyünce oturur aglarim herhalde. Şimdiden yeni doğan hallerine bakınca gözlerim yaşarıyor
0 oy
(18,882 puan) tarafından
Bebesi meme ararken çaktırmadan yanağını verip kendini öptüren ben buna bayıldım
0 oy
tarafından
Ay ne güzel bizimki de 9 aylık :D sabırsızlıkla o anı bekliyorum
0 oy
(135,932 puan) tarafından
cok tatlilar yaa
0 oy
tarafından
Maşallah ben de uğraşıyorum anlıyor ne dediğimi ama yapmıyor :) 10 aylık 
0 oy
tarafından
Ne güzel duygular ya bütün dert tasa geçer eminim ☺️❤️
0 oy
tarafından
Maşallah canım benim oğlumda iki yaşına girdi kendi kendine öpmeyi öğrenmişti gelip yanağımi alnımı öper sürekli

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 310 göst.
9 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 141 göst.
6 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 461 göst.
17 Mart 2021 Diğer kategorisinde Umber (2,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 513 göst.