+1 oy
465 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Elim hiç biseyin kötüsüne gitmez pahalı olsun uzun süre benle olsun derim. Kırıp döküp atanlar da kıymet bilmez geliyor bana. Sizce hangisi iyi...

31 Cevaplar

0 oy
(11 puan) tarafından
Kaliteli olsun pahalı olsun duruşu görünüşü hoş duruyor kalitesiz şey hem çabuk kırılır dökülür hem görünüşüyle belli eder hemde değiştirmek zorunda kalır aynı fiyata mal edersin
-Reklam-
0 oy
(3,503 puan) tarafından
Az olsun temiz olsun bence 
0 oy
(630 puan) tarafından
Ben baba evimde hep kaliteli olsun uzun süre kullanılsın mantığı ile büyüdüm. Ucuz olup 2 gün sonra elimde kalıp atacağıma pahalı olsun kaliteli olsun uzun süre kullanayım hala aynı mantıktayım. Hem böylelikle elindekinin kıymetini biliyorsun. Öyle ki aman bozulursa bozulsun eskirse eskisin yenisini alırım hemen diyemiyorsun ona göre dikkatli kullanıyorsun.  Gerçi Dikkat etmesen bile o hemen bozulup eskimiyor zaten. Sık sık masrafa girmiyorsun. Her zaman kaliteden yanayım. 
0 oy
(134 puan) tarafından
O an param hangisine yeterse ama kolay kolay da pahalı almam kadınsa bişey galiba babam yıllarca anneme söylendi durdu kadın git pahalı al uzun süre kullan diye ve annem her zaman ucuz olanı aldı şimdi elimde bana aynısını diyo ama benim elim pahalı olana bir türlü gitmiyo zaten sıkılırım sürekli aynı şeyi kullanmaktan 
0 oy
(966 puan) tarafından
Ucuza aldığım eşyaları 5 senedir kullanıyorum.6 senedir de aynı kıyafeti giyerim.ucuza aldım hâlbuki ama şimdi en kötü ürün bile pahalı.5 sene önce mavi mango batık matka alırdım şimdi zor alması.
0 oy
(14,804 puan) tarafından
Bende uygun verip az kullanmaktan yana değilim 

Esjm sevgiliyken öyleydi şimdi diyor kaliteli bir şey almak uzun vadede kullanmakmis 
0 oy
tarafından
Kaliteli almaktan yanayım bende hep indirim kovalayanlardanim abartılı pahalı olmayacak şekilde kaliteli uzun ömürlük ürünler almaya çalışırım marka takıntım yoktur ama kalitesine bakarım incelerim iyice ürünü öyle alırım 
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Şuan pahalı dediklerimizde kaliteli değil. Artık herşey ucuz kalitede maalesef
0 oy
(52,188 puan) tarafından
Yeri gelir pazardanda alirim begenmem önemli ömürlük te olmasin bikiliyo
0 oy
(1,949 puan) tarafından
Pahali alıp uzun sure kullanmak
0 oy
(316 puan) tarafından
Zaten dışardakk piyasayla marka piyasaları hemen hemen aynı önceden param neye yeterse ne hoşuma giderse alırdım. Öyle kötü mal değil ama. Şimdiki mantığım 100 lira dışardakine beeecgime 110 lira markaya veririm. Hepsi aynı fiyata gelmiş zaten

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 339 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Defne12390 (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
8 Nisan 2023 Moda kategorisinde Gamzeakarsu (1,049 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
9 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annemnerdeeee (1,855 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.

413,015 soru

12,434,517 cevap

45,776 kullanıcı

Kategoriler

...