Iyi aksamlar kizlar 3 yasinda oglum var 1.5 yasindan belli tuvalete gitmek istiyordu kış olduğu icin bahari beklemistim sonra sunnet icin bekledim sunnette oglumun tek bobrekli olduğunu tek böbrekte idrar kaçağı oldugunu öğrendim tabi kolay bir surec olmadi Allah kimseye yasatmasin cok ama cok zor gunlerdi amaliyatini oldu persembe günü doktora gittik kapandığını ancak asla idrarini tutmamasi gerektiğini asla kabiz olmamasi günlük muhakkak 1 kere bile olsa kakasini yapmasi gerektiğini aksi halde tekrar kacak olabilecegini ve Allah korusun böbreğe cok büyük zarar verebileceğini söyledi oğlum pipisinden cok fazla aci çektiği için söylemiyor altini degistirmek istedigimde canim agricak diye ağlayarak kaçıyor oysa onceleri kendisi rahatsiz olur bezi cikart derdi havalar isininca deneyecegim ama ödüm kopuyor acaba 1 yil dahami yapsa diyorum sonra yazin hep pisik oldugu aklima geliyor arada kaldim yeğenlerim çiş egitiminde hep 1 hafta kabiz olurdu her cocuk birmi acaba sizinkiler kabiz oldumu