0 oy
520 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (239 puan) tarafından
7 aylık bebem var önerebileceğiniz bir tarif yada aktıvıte var mı siz neler yapıyosnz gun içinde ev işi ve bebeyle

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben topluyorum kızım dağıtıyor zaman böyle akıp gidiyor :) :) 
(239 puan) tarafından
Ne guzel :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bolca aşk yaşıyoruz  uyanıkken  hiç bir şey yapmıyorum   hep oğlumla birlikte oynaşıyoruz  

(239 puan) tarafından
En güzeli:)
0 oy
(1,992 puan) tarafından
3 aylık kızım var 6,7 gibi uyanıyo artık rutin haline geldi kakasını yapıyo bekliyorum sonra poposunu yıkıyp giydirip doyuruyorm play gym die oyuncağı var bir süre orda oyalanıyo sonra yine doyur alt değiştir öyle ya uyuyo falan daha pek bişi yapmıyoruz yani 
tarafından
Cis iletisimi mi yapiyon sen de
tarafından
Ciş iletisimi bende yapmak istiyorum 7 aylık nasil yapiyosunuz
0 oy
tarafından
7 aylık bizimkide. 7de kalkıyoruz, mama bez değişimi. sonra biraz oyun. eşim oyalarken ben kahvaltı hazırlıyorum sonra toplamaca hemen arkasından süpürge açıyorum. 9 gibi tekrar kısa bir uykuya yatırıyorum sonrası hep aynı rutin mama ver bez değiştir oyun oyna :) 6da banyo ve kremleme saati 7 8 gibi de gece uykusuna geçiş. sonra benim için ev toplama faslı başlıyor banyo tuvalet temizliği vs. sabahları labne avokado 2 3 günde 1de yumurta sarısı veriyorum. irmikli çorbalar yapıyorum, meyveli yoğurt hazırlıyorum. ama diş dönemi nedeniyle yemiyor neredeyse bunları. :/
tarafından
yavaş yavaş erkene çekersin yine. gündüz az uyut 2 gün hemen alışır. geçmiş olsun.
tarafından
Canım günde bir kez mi uyuyor
tarafından
yok 2   3 sefer uyuyor bana sorduysan ama toplam gündüz uykusu 1.5 2 saat sürüyor en fazla.
(239 puan) tarafından
Yok bı turlu çekemedim sabah erken kaldırdım biraz olmadı gunduz az uyuttum olmadı o böyle sevıyo demekkı erken kalksak daha ıyı olurdu ama yapacak bısı yok. Bana sorduysan 3 yada 4 kez uyuya kısa kısa
tarafından
Tesekür ederim canım benim kızımda gece çok gec yatiyor erken yatinca gece kalkiyor o yüzden sordum
0 oy
tarafından
2 bucuk yaşinda kızım 5 aylık oğlum var 10 bucuk gibi uyanırız 11 kahvaltı yaparız oğlumu biraz oyalarım 12 de uyuturum o uyuduğu gibi işimi yaparım elim hızlı biter 10 15 dkda ondan sonra çay içeriz kızımla oğlum uyanır kızımla top saklambaç oynarım beraber kahve saatimiz var ikindide oğlan uyuyunca öyle öyle Akşam oluyo :) nasıl geçiyor inan hiç bilmiyrom çok şükür düzene girdim biz oynayın ca oğlumda bize bakıyor 
(239 puan) tarafından
Masallah Allah düzeniniz bozmasın :)
0 oy
(5,623 puan) tarafından
Sabah kahvaltı oyun uyku sonra ben evi topluyorum temizlik yapıyorum yemek yapıyorum uyanınca oğlum yemek , oyun topla , kaldır koy  derken vakit geçiyor 
0 oy
(9,396 puan) tarafından
Benim kızım 15 aylık. Hatta içi erkenden uyanıyorum, akşam beşe kadar okulda dururum genelde. Bazı günler ders öğlene kadar ya da öğleden sonra oluyor. Ona göre hareket ediyorum. Onun harici eve geldiğimde hemen anneme yardım ve kızımla ilgilenme durumum var. Kızımla değişik aktiviteler yapıyorum. Mesela en basit örnek şarkı söylüyorum hareketlerini öğreniyor gibi. Islak mendil kapaklarını biriktirdim. Onlarla bir etkinlik yaptım. Etkinlik çocuktan çocuğa fark eder. Sevdiği, ilgilendiği şeylere göre hazırlamalısınız. Gözlemleyin
(239 puan) tarafından
Benimki yaramazlık sevıyo daha cok ;)
(9,396 puan) tarafından
Her çocuk yaramaz olur. Bunun yanında ilgisini de çeken şeyler muhakkak oluyor. Mesela benim kızım takma çıkarma oyunlarını çok seviyor. Ona göre oyuncak almaya özen gösteriyorum. Yeğenim bebeklerle oynamayı daha çok seviyor. Ona da Bebek almaya özen gösteriyorum. Gibi gibi...
0 oy
(3,597 puan) tarafından
36 haftalık hamileyim hicbisey yapamıyorum artık 

Ye 

İç 

Yat 

☺️☺️
0 oy
tarafından
Sabah 8 de kalkıyoruz 10 kahvaltı 12 ye kadar evi topla süpür 12 buckta ikizleri öğle uykusuna yatırıyorum 2 saat uyurlar o arada ben dinleniyorum uyaniyorlar meyve. Veriyorum oyun oynuyoruz kitapları falan gösteriyorum eğitici oyuncaklari var birşeyler öğretme çabasındayım sürekli yemek çamaşır falan derken gün geçiyor canım :)
0 oy
tarafından
Kızım 18 aylık kalkıyoruz kahvaltı sonra biraz oyun oyuncak vs uyuyo uyaniyo yemek yapıyorum o ara kızım meyve falan yiyo sonra yemek yediriyorum geri sonra babası geliyor onla oynuyo birlikte oynuyoruz oyuncak falan sonra biraz yogurt veya başka yemek çorba gibi geri uyku 
0 oy
(1,279 puan) tarafından

Sabah uyaniyor beni de uyandiriyor oğlum 4 bucuk aylik  . Konusup gülüşüyoruz yatakta sonra kalkiyorz onu doyuruyorm sonra kendjme cay ve kahvaltı hazirliyorm esim ise gtmeden kahvaltisini hazirlar yer onun bulaşıklarını yikarm binyandan da:)  aksama yemek koyarm. Sonra kahvaltimi yaparkn annemi görüntülü ararm torunu ile görüntülü konusur sonra bzmki mizmizlanr uykuya yatar sonda ben dinlenirm çünkü sese uyanir sonra kalkar tekrr karin doyurma alt degistime bolca oyun kahkaha tekrar uyku babasina gelene kdr ben de yemek yaparm yemegm varsa da uyurum :)

0 oy
(4,868 puan) tarafından
evdeyim hep evdeyim bebekli olunca hayat duruyor sanki. tek odaklanman gereken bebegin
0 oy
(33,512 puan) tarafından
Uyan ye iç temizlik oyun gez toz eve gel ye iç oyun yatışş :D 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,126 göst.
18 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Esraasa (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 266 göst.
26 Aralık 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Citipiti (6,898 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 595 göst.
23 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde sweetlady (1,539 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 998 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,521 soru

24,697,785 cevap

368,730 kullanıcı

...