0 oy
144 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
torunlarını görmek istiyolar babam arıyo kardeşim annen konferans kuruyoruz hergün konuşuyoruz muhakkak annemle 2. Bazen 3kere bile oluyo abartıyoz mu kiii
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

6 Cevaplar

0 oy
(4,225 puan) tarafından
Aynı ben belki 5 defa bile oluyor işin garibi binalar karşılıklı her gün de görüşüyoruz :D
-Reklam-
0 oy
(14,901 puan) tarafından
Sürekli açamam zaten işlerim oluyor günde bir bazen 2 güne bir 
0 oy
(619 puan) tarafından
2 3 gune bir genellikle haftasonlari önemli birsey yoksa eger öyle.
0 oy
(1,153 puan) tarafından

Ohoo dakika başı görüntülü ararız ben konuşmak isterim bazen sen kimsin s.ktir git sevgililerimi göster ben onları gorucem onlarla konuşcam sen sadece çocuklarımı besleyen ineksin bakamıyorsun da çocuklarıma seni bakanlığa şikayet edip çocuklarımı alcam bile dedi :D peki ben dedim... Oyacığım sen var menapoza girmek ben var seni çekememek sen görmek sevgili ben susmak daha konuşmamak :D tek çocukken iyiydi rahat oluyordu göstermek 2 tane olunca zor oluyor arada kadraja giriyorum görüntü kirliliği yapma diyor :D

0 oy
(487 puan) tarafından
Günde 2 görüntülü arama fix..bazen fazlası da oluyor.anacigim torununu görmeden duramıyo :) önceden gençlere kızardım ellerinde tel ne anlıyorlar bu kadar diye ama Allah razı olsun cikarandan diyo:))) bir kaç senedir akıllı telefonu var toruna doyuyorum diye seviniyo :)

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 380 göst.
20 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 625 göst.
2 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 550 göst.
29 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,103 göst.