0 oy
270 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Dün eşimle tartıştık 1 tane oglumuz var 1 yasina daha yeni girdi 2.çocuguda yapalim diyor ben istemedigimi dile getrdm bakamam bide evimiz yok falan dedim olur dedi zamanla alirız falan iste ben korunmam diyip beni sinir etti sürekli bende kendim korunurum haberin bile olmaz dedim sonra kufretti neyse en son bende yanina gelipde yatmam dedim korunmazsan tamam dedi ama inanmıyorum yemin ettiremedim sadece tamam dedi 2.çocugun adinida ben koyacam dedi ilkini ben koydum çünkü nasıl korunabilirim kizlar esimden gizli bana yardimci olun lutfen oglum daha çok küçük bide çok yaramaz eşim kafasına koymuş tek büyütmem ben oglumu yanina arkadas olsun diyo çok hevesli surekli elini karnıma götürüp bos kalmasin diyo hey Allahm;))bide aramizda yeni duzeldi 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Neden bu kadar karşısın canım belki de iyi olur beraaber büyürler yapamam diyorsan da eczaneden hap al 
tarafından
Tabiki bende isterim oğluma kardes olmasını ama oglum cok yaramaz 2 dakka yerinde durmaz bide evimiz yok bide dogumdan da cok korkuyorum esim bisey olmaz yine aynisi gibi gecer korkmq falan ama iste yine 9 ay cekemem diyorum.hapın adı ne canim bilgin varmi
tarafından
Anladım canım hap ismi bilmiyorum valla benim de oğlan 10 aylık eşim iş gereği yok şuan rahatım ama o da gelince başımın etini yiycek benim bebekte aşırı yaramaz ama benim zaten sabrım yok ikisi bir arada olsun bitsin diye korunmam herhalde
tarafından
Insallah bilen biri cikar ya suan hastayim hastaligimin bitmesini az kaldi korunmazda eminjm bir an once almam lazm hapi.iki cocuk cok zor canim tanidklardan da goruyorum pskolojk olarakda hic istemiyorum Rabbim isteyene vrrsn insallah
(755 puan) tarafından
Ben eveldgimde dedim ki önce araba alcaz sonra evim. Olcak sonra çocuk gerçektende öyle oldu alabilme durumunuz varsa  alın zaten alana kadar evler uçuyor çocuk. Masrrfida çok  ama bı yandanda aradan çıkar bidaha gtrmezsinn
tarafından
Darısı bize olsun inşallah canım 1 hafta önce kendi babamların evi vardi oraya tadindik kira vermiyoruz bi tek iş kaldi guzel bi ise girip birikim yapip ev almayi dusunuyoruz insallah
-Reklam-
0 oy
(242 puan) tarafından
Aksam gelip iki sevip horul horul uyuyorlar tek büyümesin kardeşi olsun diyorlar kadın kendini ne zaman hazır hissederse hem psikolojik hemde bedenen o zaman olmalı kesinlikle
tarafından
Ah bi anlatabilsem keşke canım şuan çok şükür hastayım ama hastalık bitince korunmaz çok eminim diyorum 9 ay bidaha cekemem o doguma giremem dedim agrilari herseyi ben cekiyorum senin isin kolay ama anlatamiyorum ki kafasina koymus
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Esinin bu tavri hic hos degil gercekten, bu adama 2. Cocugu versen ne olacak bugun boyle davranan yarin cocugunada zulm eder
tarafından
Cocuguna neden zulm ediyor anlamadim ne demek istedgini
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Emziriyorsan sağlık ocağında3aylık iğne yaptırabilirsin.Korunma garantisi düşük olsa da Yumurtlama tarihini takip edebilirsin .
(7,935 puan) tarafından
%98koruyor ama adet arttırma yada adet kesme gibi yan etkileri var
tarafından
Anlar o zaman vuruldugumu hap ile bilgin varmi nasil kullaniliyor
(7,935 puan) tarafından
süte geçmeyen doğum kontrl hapı almalısın .Hergün aynı saatte alıyorsun .1hafta sonra tekrar kullanıyorsun diye biliyorum .Hap fazla kullanmadım ben 1kutu kullandım atmayı unuttuğum için bıraktım aylık iğneye geçtim , memeden kesince onda da 2ay adetim olmadı.Onu da bıraktım.Yumurtlama takvimine göre korunuyorum .Bazen de eşim korunuyor geri çekilmeyle
tarafından
Anladım canım geri çekilmeyle de hamile kalan cok oluyor
(7,935 puan) tarafından
aynen öyle garanti bi korunma yöntemi değil adetim düzene girsin aylık iğneye geri dönmeyi düşünüyorum
0 oy
(2,590 puan) tarafından
Benimki 2 buçuk yaşında arkadaş olsun istiyorum eşimi ikna edemiyorum
tarafından
Aynen canim sen buyutmussun arkadqs gibi buyurler
(2,590 puan) tarafından
İkna edemiyorum ki
tarafından
Neyle korunuyorsun ki
(2,590 puan) tarafından
Eşim korunuyor
tarafından
Anladım
0 oy
tarafından
Sprial olabilir veya igne
tarafından
Sprial taktırmaya tek gidemem canim izin vrrmiyor hic bir seye hap ve igne varmiş onlarda tam korumuyormus galiba ne yapacagmi sastm
0 oy
(94 puan) tarafından
Cerezatte diye bir hap var kuzum Bn bir yıl kullandım istemiyorsan adetken ona başla. 6 aydan sonra diğer doğum kontrol haplarını da kullanabilirsin. Ama süte geçiyor diğerleri bilgin olsun. Bi de kocanın öyle dediğine bakma olan sana oluyor. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman düşün derim 
tarafından
Yok zaten istemoyorum canim iki cocugq hic hazr degilim hem bedenen hem fiziken pskolojm de kaldrmaz arastracagm canim hapi sagol yorumun icin
0 oy
(489 puan) tarafından
Fabrika mi bu boş kalmasın diyor Allah'ım ya( (((( :

Canım sen istemiyorsan korun eczaneden hap alabilirsin sprial taktirabilirsin ama çocuğun daha çok küçük 2 yaşına kadar emzir hakkı var ondan sonra çocuk düşünsün eşin yazık günah ne diye zorluyor seni istemediğin bir gebeliğe doğuracak olan sensin büyütecek olan sesin 
tarafından
Ahahah aynen canim .
Sprial taktramam ki tek gidemem canim izin vermez arkadas gibi buyurler diyo ama ben hic hazr degilim tamam korunurum dedi ama yemin etmedi guvenmiyorum da zaten

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 205 göst.
29 Temmuz 2023 Moda kategorisinde Aysenur5561 (262 puan) tarafından soruldu

406,097 soru

12,175,119 cevap

36,648 kullanıcı

...