0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde (1,243 puan) tarafından

Kızlar  dün temizlik yapacaktım annem dediki kızları ben götüreyim sen rahat rahat yap dün götürdüler bende cam kapi dip kose.mutfak girdim ama iyi yordum hatta ustune pazara ve carsiya gittim eve geldigimde 20 bin adim atmistim :)) aksam getirexekti annem kizlar duruyo bu gece yatsinlar bende sende dinlen dedi hafta sonu dun aksam kaldılar bugünde aradim getirin diye uslular dedi annem bizde oturduk esimle cay keyfi yapiyoz aksam gelirler :)) biri 3 yasina girecek digeri emmiyo 14 aylik :)

image

7 Cevaplar

+1 oy
(489 puan) tarafından
Oh oh oh Allah daim etsin rabbim herkese böyle kolaylık nasip etsin inşallah
(1,243 puan) tarafından
Aminn canim insallah :))
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Ohhh maşallah canım ne güzel afiyet olsun :silly:

(1,243 puan) tarafından
Sagol canim teşekkür ederim  :))
+1 oy
(849 puan) tarafından
Arada bunu yapın kendinize, çok güzel olmuş..Allah razı olsun annenizden de ♥️
(1,243 puan) tarafından
Aminnn canim aynenn teşekkür ederimm :))
+1 oy
tarafından
Ne güzel kız işte dinlen sende misss
(1,243 puan) tarafından
Sagol canim dinleniyorum walla :))
+1 oy
(1,778 puan) tarafından
Biraz dinlenmeye ihtiyacımız var ama benim bırakabileceğim kimse yok
(1,243 puan) tarafından
Aynen canım arada iyi oluyoe gerçekten ben o yönden şanslıyım keske herkes oyle olsa
+1 oy
(22,071 puan) tarafından
Afiyet olsun canim tadını cikar☺
(1,243 puan) tarafından
Sagol canimm cikardim walla :))
+1 oy
tarafından
Ohh ne güzel valla..tebrikler annene yanlız kolay kolay ilgilenmezlee belli yaştan sonra ikisininde hareketli zamanları..ben birakamazdim hernalde hatta bırakmıyorum  ya aklım kaliyo bnm..gözümün önünde durmaları lazimm. İlla..
(1,243 puan) tarafından
Yok kuzum beninkilerin masallahi var evde sıkılıyolar zaten babamla beraber ilgileniyorlar hatta esim der sizinkiler benim ailemden daha guzel bakiyor der Allah razi olsun annem benden guzel bakar
tarafından
Ne güzel ya ben güvenemiyorum kimseye yaa.annem gözleri iyi görmez .. temizlik de yapamaz evine egilemiyo..kayinvaldem tez canlidir ama o da hersyei yedirme.heveslisi..guenemiyorum.o.yuzden.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 386 göst.
16 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 223 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Asiiii (1,645 puan) tarafından soruldu

408,304 soru

12,265,370 cevap

37,445 kullanıcı

Kategoriler

...