+3 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde (9,650 puan) tarafından

Ben güzel fotoğraf çekemiyorum:/ güzel olan şey bile cektigimde kötü duruyo.. bu zamana kadar sizde şahit olmuşsunuzdur bir sürü hobi için şeyler yaptım ve hep hediye verdim. Ama hayatımda bir alma verme dengesi yok hep veren taraf oluyorum. Evet bu beni aşırı mutlu ediyor. Ama kendime de haksızlık ettiğimi düşünmeye başladım. Zaten her zaman içimde olan birseyi gerçekleştirmek istiyorum. Daha güzel resimler çekip hobi olarak yaptığım şeylerden gelir elde etmek istiyorum. Bunun için neler yapabilirim ? Aklımda şuanda dolap hesabı açmak var. Bunun için isim onerisi istiyorum şuanda toka yapıyorum ve onları satmak istiyorum. Satis onerisi , isim onerisi , bir de fotoğraf çekme taktiği istiyorum:) birde dua ederseniz hayırlı satışlarım olsun diye daha ne olsun :)

6 Cevaplar

+1 oy
(14,922 puan) tarafından
Rabbim bol kazançlar nasip etsin canım. 

isim hiç bilmem ya öneri de veremem ama ışığı iyi ayarlamak lazım fotoğraf çekmekte
(9,650 puan) tarafından
O ışık işini bi türlü yapamıyorum:/ teşekkür ederim canım:)
-Reklam-
+1 oy
(24 puan) tarafından
Canım benm mesleğim fotğrafçılık şuan elimde olan telefonla gayet iyi çekimler yapabiliyorım bunların hepsnin bir ölçüsü oluyor hatta sosyal medya hesabı işletiyorım iş olrak bir kuyumcu arkdşmz vardı onun hesabını telefonumla çekiyorım altınları fln telefonde programlar var onlarla tamamlıyorım sana yardımcı olabilirim istersen . Hatta işlettiğim sayfa @eymenkuyumculukk çekimler bana ait ve telefonumla çekiyorım şmdi ışık sistemi alıcam ama telefonlada nasıl net çekimler olur onu göstermek amaçlı sayfaya bakabilirsin
(24 puan) tarafından
Tabi etkisi olur illaki ama mesela bikaçtane  program söylerim size desteğini görürsünüz illaki :)
(9,650 puan) tarafından
Ücretli mi canım programlar ? Buradan soyleyebilirmisin
(24 puan) tarafından
Ücretsiz ama ücretli kısımlarıda var bitanesi kampanya duruyu hikaye geçişleri için canva ismi diyeride photoroom buda görselin arkasını temizliyor. Birde netlik ve video için instashot :) he akım yapayım reels diosan capcut:)
(9,650 puan) tarafından
Coookk twsekkur ettim canım:) ben normal resim cekeyim dolap hesabı açıp ona koyayım istiyorum:) photoroom ve instashot en işime yaşayanlar gibi geldi:) instgram  değil de dolap üzerinden satis denemek istiyorum;)
(24 puan) tarafından
Anladım canım oda olur. Ama görsel tasarımlar o programlarda çok ilgi çekiyormu bilemem
0 oy
(24 puan) tarafından

image

image

image

Bunları canva programıyla yaptım mesela canım kampanya fln için çok güzel hazır kalıplarda var 

(9,650 puan) tarafından
Aa çok hosmusss.. Şuan şarjım cok az ama yarın mutlaka bakıcam. Allah razı olsun çok çok iyi oldu :) dur bende fotograflarini atayim tokalarimin :D
(24 puan) tarafından
At bakim canım ben sana biraz fikir veririm :)
(9,650 puan) tarafından

image

image

yaptiklarim bunlar :)

0 oy
(29,527 puan) tarafından

Hayırlı kazançlar olsun insAllah

(9,650 puan) tarafından
Allah razı olsun  ;)
0 oy
(765 puan) tarafından
Ben fotoğrafciyim ne istersen sorabilirsin ne :D ♥️♥️♥️♥️♥️
0 oy
(135,939 puan) tarafından

yaa benim canim post acmis nasi kacirdim ben :(

(9,650 puan) tarafından
Canımsın:) ticarete atıldım:D dolap hesabı açtım:D ama ne takipçi ne like hiç bisi yok kuzu
yaz burdan herkez takip eder
(9,650 puan) tarafından
Reklâm yapmak yasak :D
caktirmadan yap ;))
(9,650 puan) tarafından
Statume yakışmaz:) kuzu bu irem bilmem ne olayı ne :D
hangi irem
(9,650 puan) tarafından
Nebiliyimm.. konuyu anladım da irem neydi onu bende çözemedim:D sen iki dk ya coz3rsin :D
şu bebek postuyla ilgili olan iremdir gozumun onunden gitmiyo o bebegin o hali
(9,650 puan) tarafından
Cok fena olmuş yav :/ o anneyle konuşan eden olmuşmu son durum ney :/
postlar gitti kimi diyo gordum konustum kimi diyo pisik degil ama oylede pisik olmaz yaa haslanmis yazik daha 40 cikmamis bide
(9,650 puan) tarafından
Off offf daha minnacikk.. içim parçalandı:/
benimde
(9,650 puan) tarafından
Sevda nolmus canım ondan haberin varmı nick sevda gerçek adi hulyaydi intihar falan yazmis
ayy kocasiyla anlasamiyodu bosanmsys geldi isler intihar etcem falan yazdi snr baska post acmadi
(9,650 puan) tarafından
Inşallah yapmamistir öyle bisi :/ bu akşam çok negatif kuzu burası içim darlandi..  senin bebeler ne durumda gelmiyomu baby girl :)
safak 19 simdide gelmiyo basta gelmesin dedik küstü heralde gelmeye niyeti yok ☺ baby boyumda benim ustume dustu iyice 1 dkpesimi birakmaz oldu omerle zehra napiyo
(9,650 puan) tarafından
Napsın kuzu doysun annesine:) az kalmış ona ortakçı geliyo :D ee simdi duyabildiği kadar doysun :)) benimkiler uyudu şimdilik:) sabah okul maratonu

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 40 göst.
21 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gizemlibiri21 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 147 göst.
7 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 139 göst.
22 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
1 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma elif (116 puan) tarafından soruldu

412,647 soru

12,423,651 cevap

45,354 kullanıcı