0 oy
925 göst.
Diğer kategorisinde (385 puan) tarafından

Kızlar ya biz yeni taşındık tuvalet çok pis görünüyor nekadar çamaşır suyu ile yıkasamda geçmiyor o sarılıklar. Porçözde fayda etmedi :( 

Ne kullanabilirim? 

15 Cevaplar

0 oy
(2,483 puan) tarafından
Cif sıkıp tellesen
-Reklam-
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Arap sabunu ve sert fırça ile fırçala canım 
0 oy
tarafından
Soliksel derz temizleyici var tavsiye ederim 
0 oy
tarafından
Bende ayni şekilde yeni taşındım ne denediysem çıkarmadı bende tornavidayla tek tek derz aralarını kazidim sonra eşime de yeni derz dolgusu tozu aldırdım yaptı surduk kurudu yıkadım  temizlendi başka turlu cikaramdm:)
0 oy
tarafından
Tehlikeli ama benim balkonum oyleydi tuz ruhu doktum bembeyaz oldu 
tarafından
Bizim kiracı tuz ruhu döke döke dersleri eritmis
tarafından
Hadi ya .d 12 karktr
tarafından
He valla öyle silmiş hep aşındırmis tekrar derz doktuk
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Kireç çözücü ileee
0 oy
(318 puan) tarafından
3 deterjan var. 1.glint 2.poxy 3. Biobellinda pas kireç. Bembeyaz oldu bende derz arası. 3 ü de olur
0 oy
tarafından
Porcöz ü doküp beklet sonra onu temizle hemen arkasından çamaşır suyu dök beklet. Tek başına kireç sökücü ise yaramıyor. Fakat onu da güzel yıkaman lazım yani birbiri ile karışmaması gerek hiç bir türlü.
tarafından
Aynen ben hamle iken ikisini bilmeden karıştırdım oluyordum resmen
0 oy
(3,187 puan) tarafından

Deterjan ile çıkmıyorsa tekrar derz çektirin.. kendiniz yada usta ile miss gibi olsun :)

0 oy
tarafından
Derz temizleyici al ama çok zararlı kokusu o. Bimdeki guldal çamaşır  suyud çok güzel agartiyor ben öyle yaptım sonra Desto var bulaşık  deterjani ile fırçala iyice  hem ucuz hem kaliteli temizliyor 
0 oy
tarafından
Tuz ruhu dök tek basina camasir suyu felan karistirma
0 oy
(834 puan) tarafından
Canım ben farmasinin wc sini kullanıyorum çok memnunum hiç sararmıyo.  Ama çamaşır sulu ciflede yapabilirsin dış fircasinla fırçala. Derziler kırtasiyelerde bile satiliyo ordan da alabilirsin 
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Derz temizleyici al canım
0 oy
(10 puan) tarafından
Canım ben bulaşık makinesi parlatıcısdöküp fircaliyorum.Bfircaliyorum.Beyazlatiyor bayağı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (525 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 185 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Zelcey (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 123 göst.
21 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Frezya (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
17 Temmuz 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Sumbul37 (129 puan) tarafından soruldu

408,922 soru

12,290,529 cevap

38,198 kullanıcı

Kategoriler

...