0 oy
206 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,163 puan) tarafından
Günaydın öncelikle kızlar.

Eşimin bir bebek isteği var ama ben çalışıyorum ve biraz borçlarımızda var ilk çocuğum şuan 3 yaşında.

Doğum parası ve süt parası haricinde de bi miktar para alınıyormuş duyduğuma göre bu doğru mu ve 2022 de doğum yapan var mı 

Ne kadar o ücret merak ediyorum da

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynı postu 4 defa açmışsın baci
(1,163 puan) tarafından
Sorma yaa öyle oldu İnternet çok az çekiyor  fato kapattı zaten
-Reklam-
0 oy
(2,596 puan) tarafından
canım doğum parası ve süt parası haricinde alınan para senin rapor ücretin oluyor doğum izinine ayrılıyorsun ya doktor sana rapor veriyor o şekilde ayrılıyorsun ben 2020 de yaptım doğum asgari ücret üzerinden 8100 civarı aldım
(1,163 puan) tarafından
Hee tamam canım doğumdan ne kadar süre sonra alıyorsun
(2,596 puan) tarafından
doğum öncesi raporunun parasını doğum yaptıktan 1 hafta sonra falan aldım doğum sonrası raporunun parasını da rapor bittikten 1 hafta kadar sonra aldım işyeri ne zaman onaylarsa raporunu o zaman alabiliyorsun ben 2 seferde aldım
(1,163 puan) tarafından
He mesela ben doğuma kadar çalışmayı düşünüyorum ama doğumdan sonra düşünmüyorum çünkü 2 tane çocuk olmuş oluyor yani sadece 8 haftanın parasını mı alabilirim acaba
(2,596 puan) tarafından
hayır canım sen doğum yaptığında doğum sonrası raporunu al çıkacağını söyleme doğum sonrası raporun bittiği zaman da gidip çıkışını verirsin
0 oy
tarafından
Bacım sakin ol üstte açıp durma
(1,163 puan) tarafından
Kız internet düzgün çekmiyor başlık hatası gösteriyodu bir baktım ki bu şekilde olmuş
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Canım ben 3 sene evvel doğum parası olarak 300 veya 400 gibi bir mebla aldım. Onun dışında bir şey almadım. Süt parası diye birşey duymadım. Memur oldugum için süt izni vs kullandım ama süt parasını ilk kez duyuyorum. Doğum parası da bir defaya mahsus verilir
(3,164 puan) tarafından
Olabilir kuzum. Hiç aklımda kalmamış bir doğum parası mevzusunu hatırlıyorum ben
(2,596 puan) tarafından
onu ayrı kendin gidip almak zorundasın ya canım ayrı zamanda yatıyor o yüzden hatırlamıyorsundur benimde e devletten banka hesabım tanımlıydı direk oraya yatmıştı açıklama da yazıyordu
(3,164 puan) tarafından
AA öyledir canım o zaman :) ben de yeni birşey öğrenmiş oldum sayenizde tesekkür ederim
(2,596 puan) tarafından
rica ederim canım sağlıkla büyüsün evladınız :)
(3,164 puan) tarafından
Amiiin hepimizinki kuzum
0 oy
(33 puan) tarafından
2021 in haziran ayında doğum yaptım ilk çocuğa verilen 300 'tl dışında 9.000 bin liraya yakın para aldım 3 parçada yattı biri hemen doğumun ertesi günü diğer 2 si parça parça 2 3 ay sonra yattı analık izni diye geçiyor 
(1,163 puan) tarafından
Heee şuan benim epey bi borcum var ve eksiklerim çok sıfırdan ev düzüyorum tek başıma eşimde sürekli isteyince dedim bi kızlara sorayım onlar bilir
(33 puan) tarafından
Son geriye dönük 1 yıl içersindeki sigortana bakılıyor canım benim pandemiden dolayı iş yerim kapanınca 120 130 günüm vardı sanırım onun için bukadar aldım eğer daha fazlaysa senin bu 13bin 14 binlere çıkıyor ücret
(1,163 puan) tarafından
Martta tam 1 yıl oluyor ve sigortam tam yatıyor devamsızlık yapsam bile o yüzden şanslıyım
0 oy
(4,286 puan) tarafından
Doğum ücreti alıyorsun sgk çalışan anne için sut parası alınıyor o da bir kere veriyor her çocuk için sut iznin falan oluyor ama özel sektör de calisiyorsan izin vermiyorlar
0 oy
(4,364 puan) tarafından
2 buçuk ay oldu bana hala bişey yatmadı acaba hesabami yoksa PTT ye falan mı yatıyo
(1,163 puan) tarafından
Valla bende bilmiyorum ki
0 oy
(145,213 puan) tarafından
aaa kiz sen calisiyonmu
valla bilmiyodum ee nassin berk buyumustur
(1,163 puan) tarafından
İyi diyelim iyi olalım :-) berk büyüdü ya 3 yaşında artık çok, yaramaz sürekli istediği olsun istiyor 3 yaş sendromu :-):-)

Sen nasılsın kuzum
bende 36w3 oldum dogurmayi bekliyom
(1,163 puan) tarafından
Belçika bebeğine kardeş geliyorr maşallah yavrum sağ salim gelsin inşallah
amin cok sagol

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.
21 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤️berk bebek❤️ (1,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,197 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.
21 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤️berk bebek❤️ (1,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Zannan (592 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,502 soru

23,666,416 cevap

309,292 kullanıcı

...