0 oy
152 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (288 puan) tarafından
Kızlar mrb 1 haftadır sırtımda hafif ağrı var kas gevşetici krem sürüyorum ama pek faydası yok üsuttummü anlamadım gecen hafta sonu  1 hafta önce yani koafore gttim saç boyatmaya 3-4 saat alt katta durdum ve gömlek vardı üstümde dondum acayip soğuktu dışarı çıkınca tır tır titredim şuan onun skntisini mi çekiyorum sizce birde hastandm bugün ilk gün belimde agrio sizce bu sebeblerdenmidir

3 Cevaplar

0 oy
(7,817 puan) tarafından
Yakı alıp yapıştır eczaneden ısı bandı da derler biraz yakar ama rahatlatır.
(288 puan) tarafından
Olur canm saolasn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Korona olabilir mi? Benimde öyle sıkıntim var çünkü.
(288 puan) tarafından
Yaa Allah korusun canım akşam acile gidicem bakalm ne dicekler
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Ay 2 3 haftadır aynı ağrı bende de var üç gün çok şiddetli geçirdim hiç yerimden kalkamiyodm 
(288 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım çok şiddetli değil ama gün içinde hiç oturup dinlenemiyorum 2 küçük çocuğum var sırtımda kas kemik ağrısı ama sadece belli biryer değil ya omuzlarım ya sırtımin ortası ya boynum geziniyor resmen akşam bı acile gidicem bakalm
(1,784 puan) tarafından
Boyun fıtığı olabilir canm bende bel fıtığı var üstelik sezeryan doğum yaptım belden iğne yapıldı heralde oyuzden bu kadar ağrım var
(288 puan) tarafından
İğnede tetikliyor canım bende 2 doğumu sezaryen spinal anestezi iğneyle uyuşturularak yaptm
(1,784 puan) tarafından
Evet ondan öncesinde hiç ağrım olmazdı

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 74 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Masallinam38 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
12 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 705 göst.
0 oy
4 cevap 235 göst.
11 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,426 soru

24,531,771 cevap

359,996 kullanıcı

...