0 oy
788 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,326 puan) tarafından
Sma tıp 1 hastası bebeğini terk etmek nasil bir şey aklım almıyor ! Sma Göktuğ https://instagram.com/sma_goktug?utm_medium=copy_link

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy videosunu izledim. Dede resmen git çöpe at diyor. İnanamıyorum gerçek mi bunlar
(1,326 puan) tarafından
Malesef gerçek canım vicdansizlik bu başka birşey değil her doğuran anne olamıyormus gerçekten
-Reklam-
0 oy
(2,171 puan) tarafından
Ahh onu bende izledim bugün içim acıdı bir anne nasıl yapar bunu asla kinamiyorum ama annesin sen ya öz anne
(1,326 puan) tarafından
Allahım inşallah kampanyası tamamlanır ve birgün o anneye hesap sorabilir yavrum ya
(2,171 puan) tarafından
İnşallah canm ya doğurmakla anne olunmuyor işte birkez daha görmüş olduk
0 oy
tarafından
Ay inanmiyorum nasil bu kadar vicdansiz olabiliyolar. Hayat bu yavruya 2 kere darbe atmis oldu,yavrum büyüp iylesince bu videolari görüp birdaha tramva geçirecek. Âdi kadın maaf etti yavrunun hayatini..
(1,326 puan) tarafından
İnşallah kampanyası tamamlanır ve yarın birgün karşılarına geçip hesap sorabilir
0 oy
(878 puan) tarafından
Götür çöpe at diyor vicdan yoksunu ya Allahım bunlar insan olamaz ya olamaz 
(1,326 puan) tarafından
Evladına merhamet göstermeyen torununa merhamet etmeyen insanlarla aynı dünyada yaşıyoruz malesef
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Bizde haberlerde dinledik ne bileyim nasıl iştir bazıları anne olmamalı gerçekten
(1,326 puan) tarafından
Bazıları doğurur böyle olur bazıları doğurabilecek için herşeyimi verir gene olmaz işte
0 oy
tarafından
Her doğuran anne olamıyor maalesef..   
(1,326 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
O kadar ağladım ki bu yavruyu görünce ya nası bi vicdan nası bi insanlik insan demeye dilim varmıyor biz burnu aksa gecelerce başında nöbet tutuyoruz . Cidden rabbim hak eden herkese nasıp eylesin evlat sahibi olmayı 
(1,326 puan) tarafından
Amin canım her doğuran anne olamiyor işte Allah'ın öyle dert versin ki olemesin bile diyorum böylelerine
0 oy
(29,321 puan) tarafından

Allah'ım o anneyede öyle dert versin o lafı edenede agrini versinde o çocuğun ne yaşadığını anlasınlar merhametsizler

(1,326 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Ben instergam kullanmıyorum göremiyorum buyuzden olay ne ?
(1,326 puan) tarafından
Sma li 10 aylık bebeğini kocasından bosanicam diye terk eden bir anne babası bugün annesine götürüyor dedesi çöpe atın falan diyor anne görmek istemiyor
0 oy
(3,053 puan) tarafından
Yani belki de ses getirmek içindir yoksa kolay kolay anne bırakmaz 

Eğer oyun yapmışlarsa da yadirgamam çaresizlik insana neler yaptırmıyor ki o kadar çok kampanya var ki ne yazık ki canım çocuklar aileler en sonunda böyle sansasyona başvurmuş olabilir 

Hala bu yavrulari görmezden gelsinler bakalım 
(1,326 puan) tarafından
Ya valla bilmiyorum ama dedesi çöpe atın diyor ya çocuğu aklım almadı kanım dondu resmen
(3,053 puan) tarafından
Ay şimdi izledim canım yavrum ya çok tatlı kuzum ya  darmadağın oldum guzel çocuk bahtinda bundan sonra güzel olsn yavru
(1,326 puan) tarafından
İnşallah iyileşir ya
(3,053 puan) tarafından
İns canım ins
tarafından
Ben de öyle olduğunu düşünüyorum. Çaresizlik insana neler yaptırır. Umarım şifasını bulur. Ama çok zor yani. Şuan devlet destekli yeni evlenenlere test yapılıyor ama daha önce evlenmiş ve henüz hiç çocuk yapmamış çiftlere yapılmıyor. Saçmalık. Gittik özel laboratuvarda yaptırmak zorunda kaldık biz
(1,326 puan) tarafından
İşte bunun gibi kaç çocuk var tek doz ilaç ya bu çocukları iyi edebilir nasıl hala gözleri kapalı kulakları sağır kalabiliyorlar bu meleklere
(3,053 puan) tarafından
Of dağıldım resmen yavruya ya gerçek yada değil ortada masum can hastalığı yetmezmiş gibi bide böyle olaylara konu oluyo canim.cocuk artık sma için bu ilaç getirmek zorunda halkın alım gücü yok aetik öyle büyük yardımda toplayamiyolar kur ortada hayat gerçekten çok zor kalbjm sancıdi resmen
(1,326 puan) tarafından
İnsanların elinde üç beş kuruş onla karınları anca doyuyor olan bu evlatlar oluyor işte tuzları kuru olanlar sağır dilsiz bu yavrulara
(134 puan) tarafından
Hiç oyun gibi değildi adam kapıya gidiyo neler söylüyorlar adama
(3,053 puan) tarafından
Ahenk 34 izlemeden yorum yapmıştım o yavruyu kucakta kapının önünde o şekilde görünce kalbimden vuruldum dedenin öyle diyebilmesi bu kadar mı insanliktan çıkılır ya canımı veriririm elimde olsa canımı öyle kapıda gorupte kucağına koynuna basmadan nasıl durabildin hele o babanın yabruna öyle diyen dillerine kendine gel nasıl diyemedin nasil yaratiklar bunlar
(1,326 puan) tarafından
Ölmeyecek gibi yaşamak işte o çocuğun her bir damla gözyaşının hesabını sorsun Mevla
(3,053 puan) tarafından
Biraz gideyim de Göktuğ un sayfasına destek etiket falan yapayım şimdilik elimden gelen o
(1,326 puan) tarafından
Allah razı olsun canım belki birileri duyar görür üç beş neyse destek olurlar
(3,053 puan) tarafından
Hala takipçi sayısı 6 bin ama
(134 puan) tarafından
Allahım yardım etsin inşallah öyle bi mucize olur ki o bebek kurtulur ben izlerken ağladım bide sen canından can diye çıkardın dünyaya getirdin Rabbim seni onun meleği kıldı onun annesine ihtiyacı var nasıl bi kalp nasıl bi vicdan insan olamaz benim canım yandı o haberi izlerken o babanın çaresizce kapıya gidişine dayanamadım nasıl bi yaratıksın sen Allahım sen o bebeği gör Rabbim sen o bebeğe bi mucize gönder Allahımmmmmm amin diyin nolur
(3,053 puan) tarafından
Aminn canım ya çok yankı yapmamış haber ya üzüldüm hem takipçi sayısı inanılmaz az hemde bir postun yorumunda yüzde bir olmaya az kaldı yazıyodu sosyal nedyada gündem olması gerekiyo Twitter da falan
(134 puan) tarafından
Kullanmıyorum ama inşallah Rabbim bi mucize yaşatsın
(3,053 puan) tarafından
Kullananlar el atsa ya
0 oy
tarafından
Kurban olurum verene ya Rabbim kurtarsın bu bebekleri annenin de belki psikolojik sorunları vardır acımasız yorum yapmak istemiyorum ama bir anne aklını yitirse yine de evladını nasıl bırakabilir aklım almiyor
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Trol olabilir mi cnm videodan para kazanmak yiklanmasi gbi acaba . Bı anne evladını nasıl çöpe at diyebilir ki.
(1,326 puan) tarafından
Dedesi diyor canım anne görmek istemiyor yok canım haberlerede çıktı
0 oy
tarafından
Evet coktan gordum ben annesi terketmis babası bakiyo nasil bi vicdan ya insan asla yavrusunu birakmaz biyle yapan anne değildir. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zana (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 90 göst.
28 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ikizlerin-annesi (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
9 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Senem__ (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 440 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,321 puan) tarafından soruldu

411,027 soru

12,371,545 cevap

42,435 kullanıcı

Kategoriler

...