0 oy
648 göst.
Diğer kategorisinde (350 puan) tarafından
5 aydır kendi annemlerdeyiz köyde eşim burda çalışıyordu ama son zamanlarda anlaşmamaya başladılar oysa birbirlerini çok severler 3 senelik evliyim ama dediğim gibi son zamanlarda babam olsun eşime yüz vermemeye başladı annemde eşim babamla çalışmadı diye babamdan taraf oldu bizde bi kaç güne artık evimize gecicez eşim gidicez dedi.Diyorum acaba çok birliktelik 5 aydan beri burdayız onlarla yiyip içiyoruz sıkılmaya mı başladılar hep birlikte ıyi olmuyormu diyorum kendi ailemde olsa kendi yuvama eşime bana laf konduramıyorum anlayın artı arkadaşlar biraz karışık yazdım sizce kendi ailemde olsa ok samimilik ıyi degilmi diyorum

24 Cevaplar

0 oy
(135,920 puan) tarafından
5 ay iyi dayanmissiniz
(350 puan) tarafından
Sorma canım gidicem artık evime
-Reklam-
0 oy
(1,053 puan) tarafından
Tabiki uzun süre durmaktan kaynaklanıyor yeri geliyor anne kendi evladiyla anlaşamaz ki normal bı durum 
0 oy
tarafından
Abo 5 ay ne alaka kız fazla muhabbet tez ayrılık getirir 

Buna inanıyorum yani 

Çok çok sevsemde kendi annemde bile 2-3 günden fazla kalamam ben 
(350 puan) tarafından
Aynen öyle kendim evime geçicem canım zaten bundan sonrada benim annem babam olsada eşime laf söyletmem
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Evet, fazla samimiyet her zamann kavga, ayrilik getirir. Ben insan sevmem  asla samimi olmam hic kimseyle. Kendi annemde bile 2 gun dursam 3.gun zorlaniyorum. 5 ay yat kalk gecermi hic. Eşın iyi dayanmiş. 
(350 puan) tarafından
Aynene öyle cnm gitti zaten eve o bende yarın gidicem ıyi veya kötü kendi evi insanın

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 86 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Nesli-birand (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
0 oy
1 cevap 57 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Gulsh26. (349 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 416 göst.
8 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selcan123 (293 puan) tarafından soruldu