+1 oy
205 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Gun içinden sırt bölgemde kaşıntı oluyor anlam veremiyorum sütyen kesiyo desem belim kollarımda kaşınıyor **** değilim düzenli banyo yapıyorum

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yanlız canım uyu.zzzzz düzenli banyoya bakmıyor malesef ki
tarafından
Nerden nasıl olucam ki evden bile doğru dürüst dışarı çıkmam
-Reklam-
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Hamile misin
tarafından
Yeni spiral taktırdım daha 2 hafta oldu sanmıyorum ara kanama yaşıyorum şuanda hala
(1,775 puan) tarafından
Hani gebelikte kaşınmaysa sıkıntı oluyor ondan sordum kuzum
tarafından
Bebiş doğru diyosun oğlum da yirmili haftalarda bı ara kasintim oldu ama sadece kollarımda bu nedir bilmiyorum su nalet spiraki taktirdigimdsn beri tuhaf tuhaf şeyler yaşamaya başladım
0 oy
tarafından
Uy.uz mu acana 
tarafından
Zannetmiyorum çünkü akşam belirtilerine baktım dediği hiç bir belirti yok ki bende
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Vücudunuz spirale reaksiyon veriyor olabilir doktora danışmanızı tavsiye ederim
tarafından
Hangi bölüme gitmeliyim
(1,831 puan) tarafından
Kadin doğuma
0 oy
(135,883 puan) tarafından
uy.uz olmussun sen
tarafından
Yok ya deme öyle :((
0 oy
(207 puan) tarafından
Ayy tam 7 ay çektim ne yaptıysam geçirmedim düğünde birinden geçti bana hamileydim sabahlara kadar eşimle kaşınıyorduk uyuyamıyordum evi her gün silip süpürüyordum kıyafetleri 60 yada 90 derece de yıkıyorum tüm her şeyime ütü yapıyordum ne sirkeli su kullanıyordum kolanya ile banyo yapıyordum sırf geçsin bitsin bu illet diye ilaçlar alıyorduk bitti gibi oldu doğuma girdim kaşıntım tamamen bitti benim eşim devam ediyor bebeğime yeni doğduğu zaman geçti 1 ay onunla uğraştık hep mızmızlanıyordu sabaha kadar çok şükür bizde bitti 7 ay çektik lanet olsun iki arka sokağımda eltim var ailecek oldular evime almıyorum çünkü yeni 3 aylık oğlum var birde biliyorsunuzdur doğulu tarafı çok kalabalık olur ondan ona bulaşıyor ya ne kadar kötü birşey inşallah uyu zzz değilsinizdir oyleysen hemen önlem al 
tarafından
İnşallah bende böyle olmaz ya
(207 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah çok kötü bı illet  yıllarca uğraşan insalwr var
tarafından
Tövbe de Allah aşkına ya belirtilerine bilmem nelerine baktım ama bende ordakilerin hiç biri yokki hemde parmak eklem yerlerinde falan olur diyi benim sırtımda oluyor genelde
(207 puan) tarafından
Parmak arası koltuk aldı göğüs ucu özel bölge bacaklar oluyor canım bebeklerde daha farklı oluyor kafasına kadar
tarafından
Yok bende bu bölgenin hiç birinde sadece sirtim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 50 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1111 (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
0 oy