0 oy
207 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (51 puan) tarafından
14 günlük bebeğim ağzı pamukçuk olmuş dili bembeyaz ve gitgide göğsüm sizlamaya başladı ağzı böyle olduğundan beri benimde göğüs uçlarım beyaz beyaz oldu ondan bana geçiyor sanki naapmaliyim acaba enfeksiyon mu kapıyor göğsüm . Krem kullanıyorum şimdiye kadar bişi olmadı ama artık çok çok ağrıyor emzirirken bilmiyorum nasıl yapicam 

4 Cevaplar

0 oy
(3,669 puan) tarafından
Memeni surekli yika

Bebegin agzinida gazli bez karbonatli suyla hafifce sil canim
(51 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim denicem inşallah iyi oluruz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vallaha benimde öyle oldu doktorum bana verdiği ameliyat yerim için olan madecassol kremi sürdüm ve göğüs uçlarını sutumle silip açıkta kurtuttum sağ tarafı emzirip orayı ilacladim solu emzirdim sonra solu ilaclayip sağı günde 3 kez yaptım çocuk içinde bindamla verdi doktor onu kullandım gogusum çok kötü olmuştu benim ağlıyordum resmen emerken acil bı sağlık ocağına git madecassol çok isime yaradı benim inşallah sendede yarar eğer doktor çocuk için damla vermezse karbonatlı su ile sil çocuğun ağzını tez zamanda şifa versin inşallah
(51 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun çok sağol aynen benimde öyle çok kötü durumdayım bebek emerken ağlıyorum resmen çok fazla sızlıyor
tarafından
Ayy benimde öyleydi kanama yapacaktı resmen dediğimi yap inşallah şifa bulursun
(51 puan) tarafından
İnşallah çok sağol
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Ağzının içini önce gazlo bezli ıslatp silin, ardından mikostatin diye bi pamukçuk ilacı var onu damlatın gazlı beze onunla. Silin. Hemen fayda ediyor. Karbonatlı su daha çok yayıyor onu denemeyin bence. Sizde göğsünüzü her emzirme öncesi vr sonrası ılık su ile yıkayın, öyle geçiyor
(51 puan) tarafından
Tamam bence gogsumun yara oluşu pamukçuktan değil mi ben öyle düşünüyorum çünkü şimdiye kadar bişi yoktu şimdi beyazlasiyo
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Emzirmeden önce ve sonra gögüslerini karbonatlı suyla sil suyu ben günlük değiştirdim kaynattığım suyla hazırladım ve sabah değiştirdim hep aynı şekilde ayrı su hazırladım kızımın ağzınıda sildim ve iyileştik ona kadar neler denedim ağrıdan yastıkları sıkarken bileğimi incittim en son bunda şifa buldum çok şükür rabbim yardımcın olsun inşallah 
(51 puan) tarafından
İnşallah geçer çok zor çok

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
24 Kasım 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ksldnjxkckv (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
10 Kasım 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde sevval_irem (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 180 göst.

Kategoriler

1,492,548 soru

24,387,526 cevap

349,088 kullanıcı

...