Kızımın izlediği ne çizgi film eğitici öğretici şarkı varsa hepsi benim dilime dolanmış şuan bile içimden söyleyip duruyorum kafamizda ne çok yer ediniyor bu minikler yahu sizin en sevdiğiniz şarkı hangisi
Ben ya ben bir şeyi ikinci kere tekrar etmeye üşenen ben. Laftan anlamayan biri ile uğraşmamak için görüşmeyi kesen ben. Sırf huyu güzel olsun diye sakin sakin aynı şeyleri bir günde defalarca ama defalarca anlatıyorum. Geliyorum diyen kazalar da bile bağırıp çağırmak yerine '' sana bunun için kızmıyorum ama hadi burayı topla temizle benide yorma bi daha da dikkat et böyle olmasın '' diye sakin sakin konuşuyorum. Sabrın vücut bulmuş hali oldum yahu. Ağası gelse beni böyle dizginleyemezdi . Çocuğumla gurur duyuyorum resmen beni böyle yaptığı için
Ah kukuli vah Kukuli niye yedin onca şeyi
Sabır sabır sabır sabır yaaaa sabııırrrr
56 günlk oğlumu uyutmaya çalşrkn söylediğim ninni dandini dandini dastana danalar girmş bostana kovbostancı danayı yemesin lahanayı eee eee eee edilime dolanmş kendi kendime söyleyp duruyorum
Bende kendi kendime arı vız vız yada nereye koyduysan ordadır şarkısını mırıldanıyorum
Söylesem gülersin kız :) çamaşır makinemde süre tuşu varmş kızm saolsn onn sayesinde öğrendim hiç dikktmi çekmemşti
Şarkı değilde heide den bıkkınlık geldi
Toycular yar can kolunda mercan ben sana kurban uy aman aman uheeey allelelelelelle ahshsjhsj
Pepeden alintidir
413,061 soru
12,436,054 cevap
45,811 kullanıcı