0 oy
365 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (773 puan) tarafından
Kızlar kazaya kurban gittigimi yazmıştım. Adetime 1 hafta var. Bugun yogun kıvamlı kremsi beyaz akıntı geldi. Hastalandım sandım o kadar çoktu. Baktım akıntı. Hamilelik belirtisi değildir inşallah kızım daha çok küçük 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Erken gebelik testkeri var ondan yapsana
(773 puan) tarafından
Çok korkuyorum yaa. O testten denemiştim bu gebeliğimde. Negatif çıkmıştı. Kanda pozitif çıktı. Öff inşallah hamile degilimdir
tarafından
Oyle deme hayirlisi olsun hakkinda yiyecek ekmegi varsa olur yoksa olmaz
(773 puan) tarafından
Dogru söylüyosun canım. Hayırlısı gerçekten. Sadece kızım 6 aylık oldugu için istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,177 puan) tarafından
genelde yumurtlama akintisi tarif ettigin gibi oluyo ama bilemedim
(773 puan) tarafından
İnşallah öyledir kuzum yaa. Ama adetime 1 hafta var. Yani 1 hafta önce yumurtlama olması lazım
(2,177 puan) tarafından
olabilir valla benim yumurtalama donemim de adetten 1 hafta olmustu olmasin diyosan bu aralar dikkat etmelisin bence :)
(773 puan) tarafından
Aaay inşallah dedigin gibidir :))
0 oy
(406 puan) tarafından
Benm kızım 5 buçuk aylık ben 3 aydır adet olmuyorum 2 kere adet oldum daha olmadım korunma ignesi vuruluyorum 2 kere idrar testi yaptım evde çıkmadı çok korkuyorum benmde bebegim çok küçük daha igne vuruluyorum ve eşim korunuyo umarım hamile kalmam rabbim zamanında ve hayırlı evlat versin inşallah içimizden geçeni biliyor rabbim ne diyim 
(773 puan) tarafından
Amin kuzum amiin. İşte biz de korunuyorduk. Eşim korunmak istemedi. Geri çekilme yöntemi deneyecekti. Olmadı çekilemedi :((
(406 puan) tarafından
Aaaaa ozaman git kan testi yaptır canım ya bebegin kaç aylık?? Ben igneyle eşim bazen prezervatifle bazen hiç boşalmıyo afedersin. Umarım değilsindir allah bebeginin yüzüne baksın. Bende ailemin yanındayım evime gidince test yapıcam bidaha 10 gün arayla test yaptım çıkmadı
(773 puan) tarafından
6 aylık kuzum. Korkuyorum yaa hamile çıkarsam ağır olur bana :(
(406 puan) tarafından
Sen bi test yaptır canım ya kan testi ver kafan rahatlasın strese girdiysen ondan da adet olmayabilirsin ben 3 aydır olmuyorum delirmek üzereyim eve gidince hemen test yapcm
(773 puan) tarafından
Adetime 1 hafta var kuzum daha

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 191 göst.
14 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde CesurunAnnesi (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Erkekannesigm (30 puan) tarafından soruldu