0 oy
210 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

72 günlük olduk. Normalde bu beşik yatak odamda ama kullanmıyoruz. Gün içinde ve geceleri oturma odasında ufak bir beşiği var onda yatıyor. Beşiğin altında reflü yatağı var yastık kullanmıyorum. Bebiş uyanınca yatak odama bu beşiğe alıyorum odayı havalandırana kadar burada kalıyoruz. Kendi kendine oyun oynuyor. Başının altına bu ince yastığı koyuyorum. 1 saat en fazla 2 saat bu şekilde kalıyor. Ben işimi yaparken kusarsa bir şey olursa diye yastık koymaya başladım. 2 gündür koyuyorum? Bu sorun okur mu 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben doğduğundan beri yastıkta yatırıyorum   Dr demişti  kusarsa  boğulma olmasın demişti  

(470 puan) tarafından
Ben 1.5 2 yasa kadar yastık kullanmadım beşiğinin baş tarafına minderin altına yükseltecek şeyler koydum yada yan yatırdım sırtına destek koydum sırt üstü yatmadi hiç bı sıkıntı olmadı
-Reklam-
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Benim doktorum yastık kullandırtmadı.saga sola yatır dedi
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Reflüsü olduğu için çok kusuyor ondan yastıkta yatırıyoruz fazla yüksek olmayacak şekilde doktor önerisiyle 
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Bende kusmasından çok korktuğum için yastık kullandım çok şükür bir sknt olmadı şu yanlarına bir şey yapsan battaniye yada korumalı felan onlar dışında bir şey takılmadı gözüme
tarafından
Normalde bu şeklide elbette yatırmıyorum çok tatlı geldi gözüme resim çekmek için böyle yatırdım. Yanlarından her zaman destekli yatar sırayla sağa sola yatırıyorum uyanıkken ben bebeğe bakarken sırt üstü yatırıyorum
(1,663 puan) tarafından
O zaman bir sıkıntı olmaz canm sağlıkla büyüsün inşallah
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Kusma varsa mümkün olduğunca bebeğini yan yatır ama dönüşümlü olarak hep bi tarafa deil sonra kafasında şekil bozukluğu oluyor. Ayrıca bu beşikte neden yatırmıyosun  geceleri 
tarafından
Bizim yatak odası sadece gündüzleri güneş alıyor geceleri soğuk oluyor. Oturma odasında yatıyoruz
0 oy
(847 puan) tarafından
Yastik koyma cnm daha cok kucuk kusarsa die basina saga sole cevir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Simaygule (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 439 göst.
0 oy
2 cevap 148 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,730 puan) tarafından soruldu