0 oy
87 göst.
Aile kategorisinde (446 puan) tarafından
Bu aralar aşırı şekilde gazım var neden oldu anlamadim 4 5 gündür bebegimde cok huzursuz normaldede aşırı gazlı bir bebek kolik birde. Bende ki gaz ona geçermi. Neden kaynakli bilmiyorum. Farklı olarak  Sadece sütüm artsın diye tahin helvası yedim humana çay ictim. Artı olarak farklı bisi yemedim hep aynı seyler. Ama benimde karnım gurulduyor onunda asırı  gün icinde illa 1 2 saat uyurdu şimdi cok agliyor bide hic uyumuyor. Bendeki gazın gitmesi icin ne yapayim oda kabiz degil bende sadece anne sütü içiyor

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rezene anason verebilirisn 
-Reklam-
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Humana çayı benim kızıma da iyi gelmedi bıraktım o gaz yapıyor onu bırak onun yerine rezene çayı iç iyi gelir 
(446 puan) tarafından
Yok gaz sorunum 1 haftadir var humana 2 gündür iciyorum
(3,505 puan) tarafından
Anladım ama bende humana kullandım hatta şuan duruyor icemedim kızıma çok gaz yapti kimisine iyi gelmiyor maalesef
0 oy
(13,342 puan) tarafından
Sendeki gaz da geçer kuzum yediklerine dikkat ettiğin gibi çorapsız terliksiz gezme üzerine bi ceket al üşütme o da yapar gaz rezene demişler zaten bide yoğurtla kimyon karıştırıp tüket kimyon gazı önler diyorlar hep yemeklerine falan ekle
(446 puan) tarafından
Yediklerime cok cok dikkat ediyorum dogrusu corapla uyuyorum 3 aydır asla soguk yememe calisyorum
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Rezene çayı bide kimyon iç canım ben oğlanda aynı 
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Doktorumuz kimyon önerdi bize yediklerine kimyon serp biraz ve bi bardak suda kaynatarak da iç yemeklerin üstüne ayaklarını sıcak tut sanırım üşütmüşsün ozmnda gazın oluyor oda direk bebeğe geçiyor

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 337 göst.
0 oy
3 cevap 122 göst.
0 oy
8 cevap 156 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde glsm.ordu.12 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 373 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Y (133 puan) tarafından soruldu

405,524 soru