0 oy
169 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

İlk hamilleliğimde iştahım açık uyuyamıyorum baş ağrısı mide bulantısı çok çekmemiştim. Bu ikinci başım çatlıyor midem kaynıyor resmen uyku desen bal mübarek iştahımda hiç yok sabahtan beri tek yediğim şey orta boy 1 patates haşlama sı o kadar valla kızımla da ilgilenemiyorum ne zaman geçer sizde böyle oldu mu olduysa ne zaman geçti çabucak geçsin istiyorum kızımla eskisi gibi ilgilenemiyorum çok üzülüyorum. Kendimi suçlu hissediyorum. Daha küçük ve tam ilgi istediği zaman planlı bir gebelik değildi İnşallah kısa zamanda geçer. Sağlıkla vakitlice kucağımıza almayı nasip etsin RABBİM hayırlısıyla. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy geçmiş olsn kuzu ya inş tez zamanda günler geçerde doğurursn . Benm 1 kızım var miğde bulantısı felqn yaşamadm iştahımda yerindeydi 
-Reklam-
0 oy
(659 puan) tarafından
Evet her gebelik farklı oluyor 1ci gebeligim ne kadar rahat ve güzelse 2ci gebeligim bir o kadar zor ve berbattı ki hala 2ci gebelikten kalan bel ve çatı ağrım devam ediyor
tarafından
RABBİM sağlık sıhhat versin geçmiş olsun
0 oy
(847 puan) tarafından
Aynen bnnmde ole oldu asiri bi sinir vardi  baslarda 3 dan 4 aydan sonra geiyorum kizimda kucuk 35+2yim hala kusarim  arada badta daha coktu  kizimda  2 yaina gecen hafta girdi ogrwndgmde kucuktu baya zamanla alisiyosn cnm ilgileniyosn 
tarafından
14 aylık valla başım kalkmıyor ilgilenemiyorum eskisi gibi İnşallah en kısa zamanda geçer
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Benim ilk hamileliğimdi nerdeyse cinsiyet belli olana kadar sürdü sonra geçti. Sabah yataktan kalkamiyordum dogruldugum an midem feci oluyordu çok siddetliydi kötüydü ya hatırlamak bile istemiyorum. Geri eve girince kusucam diye dışarı bile çıkmıyordum 
tarafından
Aynen şimdi herşey kokuyor odalar mutfak başım kaldıramıyorum İnşallah en kısa zamanda geçer

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 100 göst.
16 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Brc4616 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 109 göst.
0 oy
9 cevap 213 göst.
7 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyamm (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde bittercikolataa (22 puan) tarafından soruldu