0 oy
359 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (56 puan) tarafından
Oğlum suan 22 aylık pek ellinde telefon vermezdim çok nadir oda işim faln olsa bu aralar uyanıyor telefon yatiyor telefon ellinden alınca en fazla 2 yada 3 saat telefonsuz kalıyor şunuda soyliyim tek cocgum ve onunla fazlasiyla oynuyorum resimler oyunlar oynuyoruz ama hemen sıkılip aglayip telefon istiyor onunla cokta konusuyorum ama pek fayda olmuyor artik sizce nasil tamamiyla telefondan onu uzak tutablirimm sizce başka ne yapsam vazgeçer telefondan Belkide ilk başta vererek hata yaptim ama ilklerde pek anlamadıği icin pek kullak asmazdim telefona şuan tam telefoncu olmuş 

9 Cevaplar

+1 oy
(32,573 puan) tarafından
Hayır diyerek bırak ağlasın ağlayınca dediğinin olmayacağını anlamalı
tarafından
Cnm o an tlf unutacagı bısey ver eline sevdıgı bir yiyecek meyve oyuncak gibi
(56 puan) tarafından
Anam hele yiyeck verdiğim gibi alır elline ve aç teleofn yiyip izleyeck birseylerii kız denemediğim birşey kalmadi ha pardon dışarı faln cikartirsam unutuyor cocuklarla oynayınca parka faln unutuyor hiç istemiyorr ama herzamnda çıkılmaz ki disariya
tarafından
İlgisini farklı yonlere ceksen mesala  balkona cıkar kusları goster cocukları ne bileyim:)tlf bıde kaldır goz onunde bulunmasın yuksek yerlere koy cnm
(56 puan) tarafından
Bı sekil şu telefonu kaldıracam gerekirse teleofn kullanmam en mantıklısı
tarafından
Hayır demesını bil cnm süre ver dk dolunca al elinden ben bizimkilere TV oyle yapıyorum alıstı lar fazla ızleyemıyorlar tlfonda sıfrelı ben isteyince bakabiliyor lar o da süreli tabıkı.. Kendi ıstegıne bırakırsam aksama kadar basında kalkmax
-Reklam-
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Bı zaman sonra birakiyolar bizim kız ayrilmazdi şimdi atiyo kenara oyun oynuyo 
(56 puan) tarafından
Ahhh ins öğünler gelirr her türlü oyuncak oyunlar ben ve babasi etrafında deli deli oynuyoruz ama çocuk sadce telefonnn
(4,757 puan) tarafından
Bırakır bırakır ondan da sıkılacak bı zaman sonra aliyo bizimki video acıyo sonra atiyo.koltuga gidiyo oynamaya
(56 puan) tarafından
Darısı başıma ins
0 oy
(781 puan) tarafından
Telefonu gösterme canım eşinde aynı şekilde onun yanında konuşmayın hatta bir süre sonrasında bütün uygulamaları gizle int kapat bişey bulamasin
(56 puan) tarafından
Esim zaten vermez elline kendi telefonunu benimde genelde hep ortalıkta oluyor netti kapatirsam kendi resimlerine videolarina bakiyor cocugum öyle birseyde alip acmasada ellinde kalsın diyo telefon öyle birsy olmuşuz
0 oy
(16,284 puan) tarafından
Telefonu sakla ben oğlum istediği zaman öyle yapıyorum hemen bak kedi geçiyor aaa kedi gel oynayalım seninle diyorum o kafasını çevirince hemen yastığın arkasına atıyorum. Kaynanam kayinpederim sağolsun onlar yüzünden alıştı çok sinirleniyorum 
(56 puan) tarafından
Yeminle bı ara yaptım ikigun sonra gittim kaynanamlara vermeyin telefon şimdilik istemiyor üstelik bana kızıp diyor ki bırak oynasin dizinde ellinzde hep siz deli olmuyorsunzda çocuklu olacak bırak oynasinn burasi suan bizim ew diyip yine öyle basladikk
0 oy
(34,508 puan) tarafından

Ağlayarak işini yol aldiriyoe çoğu bebek 

Hayır i yok u bilmeli .be belirli vakitte verip almalısın hevesi geçince bırakmalı fazlası olursa ilerde zorluk llur

(56 puan) tarafından
Aynn çok dogru yapıyorum tam düzene giriyor ama yine tekrrdn başlıyor yani birgün almasa öğün diğer günün öcünü alır gibi ellinden birakmiyor
(34,508 puan) tarafından
Dikkat et ya insAllah alışma fazlq
0 oy
tarafından
Baştan öyle aliştirmisiniz. Artık zor bırakır malesef 
(56 puan) tarafından
Ama başta bu kadr sık istemezdi anlamadığı içindi herhalde Cook oyuncaklarla oynardı bu iki aydır telefonda telefon olmus
0 oy
tarafından
Benimde oyle ama ben egitici muzikler falan indirdim onlari dinliyor hep
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Soruyla alakası yok ama canım bişey merak ettim senin soyadın Kayaalp mi 
0 oy
(105 puan) tarafından
mümkün olduğunca hiç verme istese de hayır olmaz gel oyun oynayalım de dikkatini başka yöne çevir oğlumda bakardı tv ye tele gözünü kapatir tv gözünü açar açmaz tv kendisi de açabiliyordu youtube dan smdi kayma var gözünde gözlük verck doktor sanırım perşembe günü belli olck kayma olduğundan beri hiç bi şekilde açmıyorum vermiyorum keşke başından beri vermeseydim izlemediği içinde çok güzel oyun  oynuyor hayal gücünü geliştiriyor o zamanki ve şimdiki davranışları farklılık gösteriyor ilerlediğini görebiliyorum 

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 457 göst.
3 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Keklik (2,443 puan) tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 1,717 göst.
0 oy
4 cevap 332 göst.
+4 oy
17 cevap 871 göst.
5 Mart 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (2,868 puan) tarafından soruldu

Kategoriler