0 oy
427 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (36 puan) tarafından
7 aylik evliyim ama son 1 haftadır eşimle kavga ediyoruz 25 haftalik hamileyim sizce ne yapmalıyım 

8 Cevaplar

0 oy
(4,900 puan) tarafından
Tartısmaların sebebi ne cnm? 
(36 puan) tarafından
Bn çalışamıyorum o çok yoruluyor maddi durumda kötü borçlar var hep birseyler yüzünden kavga ediyoruz ve Bn pişman oldum bebek yaptığıma
(4,900 puan) tarafından
Sen maddi seyler mı istiyorsun alamayacağını mı soyluyor borc oldugu ıcın dogru mu anladm
(36 puan) tarafından
Hayır ben birdey istemiyorum para yok diye o çok sıkılıyor seni bu hayata soktum diyor Bn yanında oluyorum ama o annemle çok konuşuyorum diye laf yapıyor ne bileyim birsey olunca tartsinca ben konuşunca sus konuşmak istemiyorum diyor mesela bugün arkadaşı ile konuşmuş silmiş konuşmayı ben istemiyorum o arkadaşını mesajı gördüm beni çok kısıtliyorsun yoruldum diyor
(4,900 puan) tarafından
Bellı ki sıkıntılı esın sende uzerıne gitme cnm sorgulama sonra sana catıyordur muhtemelen.. Bıraz rahat bırak bı de oyle dene cnm, uzme kendını bebısın etkilenmesin gecer bu gunlerde
(36 puan) tarafından
Anneme gideyim diyorum annemin durumu da pek yok bende bu halde çalışamıyorum evli kalsak o da bende çok yıprandık maddi açıdan ne yapicam ben çok bunaldım her akşam ağlıyorum
(36 puan) tarafından
Ayrılalım diyorum seni seviyorum diyor ama evliliğe ikimizde alışamadık birde bebek öldü aldırmıyorum da 6 aylik oldu neredeyse
(36 puan) tarafından
Bebek oldu
(4,900 puan) tarafından
Allah in verdıgı canı neden aldıracaksn cnm o senin bebegın evladın, yuvanıza huzur getirecek bebek olunca daha iyi olacaksınız belkide neden oyle dusunuyorsun.. Yuva kurmak kolaymıs aklından ayrılmayı gecırıyorsn.. Bence hamıle oldugun ıcın kırılgan davranıyor sn.. Oturun sakince bı sorunlarınızı konusun herseyın bı cozumu vardır birbirinıze destek olun herseyın guzel olacagına inanın
(36 puan) tarafından
O hicbirsey düzelmez diyor ben çok çaresizim önceden paramı kazanan bir kadındım şimdi onu uzun süre yapimicam o da zorlandı evlenince
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ne için kavga ediyorsunuz hamile olduğun için sen fazlada aliniyor olabilirsin yanlış anlama bende bugün eşim bana o güzel olmamis başka şey giy dedi diye ağladım da :D yani ilk baştan mi var geçimsizlik hamilelikten sonra mi oldu

(36 puan) tarafından
Son 1 haftadır var o çok yoruldu sanırım artık bnde çok sıkıldım bütün gün tek evde bilmiyorum ya
0 oy
(29,373 puan) tarafından

Kavganın sebebine bakıp ikinizde önce kendinizi sorgulamalisiniz 

0 oy
(849 puan) tarafından
Yazdığınız yorumlardan yol çıkarak..bu süreçte eşinizi kendi haline bırakın, siz de tartışacağınız konulara girmeyin sonunda siz huzursuz oluyorsunuz gerçekten takılmayın..belli ki bir çıkmazda gibi hissediyor eşiniz, sizde hamileliğin verdiği hassasiyet vardır..bu dönemde sağlıklı iletişim kurmanız zor olabilir..
(36 puan) tarafından
Ama bende bütün gün yanlizim evde o gelince yemek ye kaldır uyu sıkılıyorum ilgi istiyorum ne zaman birsey konuşsak sonu kavgaya çıkıyor bak şimdi bile o icerde salonda uyuyor
(849 puan) tarafından
Çok haklısınız ben sizi çok iyi anlıyorum..beklentiniz de o kadar normal ki..ama en azından huzursuz olmazsınız..hamile olmasanız daha farklı olurdu söyleyeceklerim de sizin kendinizi öncelikle düşünmeniz gerekiyor..
0 oy
(924 puan) tarafından

Bende 21. Haftalık oldum esimle anlaşamıyoruz bos seyler yuznden benle kavga ediyor annemlerddeyim 2 gundur :(

(36 puan) tarafından
Ben annelere gidersem birdaha dönmem git gel oyun evi değil ben kendimi rezil ettikten sonra dönmenin bir anlamı yok ama kalınca da olmuyor çok pişmanım hem evlendiğim için hem bebek olduğu için ben üzgünken  kendini nasıl hissettiriyor bana nasıl hareket ediyorum sonra ağlıyorum sürekli işte
(924 puan) tarafından
İnan ki benim de öyle bu kaçıncı gelişim bugun aradi bana diyor son sansin eve gelmezsen bi daha donemezsin diyor suclu kendisi bime gittik kizma bi sürpriz yumurta aldi diye kavga ettik yolda rezil etti bizi bi yumurta icn sonrasinda baya buyudu tartisma bende ağlıyorum ama inan onlarin umrunda degil hic kendi kendimi uzuyorum
(36 puan) tarafından
İşte ben çok taviz verme taraftarı değilim bugüne kadar hep ben ne dediysem o oldu annemin evinde de bizim ilişkimiz de de şimdi çalışamamam çok zoruma gidiyor hamile olmasaydım 1 saniye durmazdım
0 oy
(6,099 puan) tarafından
Neye yoruldu eşiniz 
(36 puan) tarafından
Evin yükü onun üzerinde bebek masrafı var şimdi borç ben çalışamıyorum yetmiyor eve diye suçluluk hissediyor sana bu hayatı yasatiyorum diyor değişti çok durumumuz bozulduğundan beri kendi gibi davranmiyor
(6,099 puan) tarafından
Herkesin  evinde yük eşin üstünde herkesin kendince borcu var vs bahane gibi yinede allah yardımciniz olsun
(36 puan) tarafından
Evet ama bizim durumumuz iyiken byle olunca hersey çok zor geldi ona da banada belki hızlı karar aldık bilmiyorum
0 oy
(781 puan) tarafından
Senin açından sor evliliğe alisamadan bebek esin içinde çok zor bir erkek olarak yetireneyince strese giriyor ama geçecek canım evlilikte sıkıntı olan ilk iki yıl herkes yaşıyor bunları vosver biraz alttan al oda düzelir inşallah kötü dusunme
(781 puan) tarafından
Güzelce konuş canım bak sorunları stresini biliyorum ama bana yansıtma bende hem hamileyim hemde hamile olmasam da azcik asimiz olsun ama huzurumuz olsun bu bizim elimizde seni seviyorum ama böyle olmak istemiyorum biseyleri eskitmeyelinm falan desen faydası olmaz mi
(36 puan) tarafından
Konuşuyorum konuşunca hatası anlıyor özür diliyor seni seviyorum ayrılmak istemiyorum haklısın diyor ama ben haklı olmaktan yoruldum ben tartışmak istemiyorum artık arkadaşınla görüşme dedim tamam dedi bugün konuşmuş mesajı gördüm sonra sordum sen beni çok sıkıyorsun kisitliyorsun dedi aynısını ben örnek verdim ben yapsam hoş olur mu dedim haklısın dedi özür diledi ama huzurumuz kaçtıktan sonra bunun bir anlamı yok benim için bnden saklamış bu düşünceler olunca kafamda soğuyorum pişman oluyorum keşke diyorum hep
(781 puan) tarafından
Evlilik işte kuzum hem maddi sıkıntılar hem gebelik evlilige alışma hepsi bir araya gelmiş ama geçecek canım ben yeni evlenenlere hep diyorum en az bir buçuk yıl bebek olmasın çünkü benimde başıma geldi hemen hamile kaldım ama ikinci için sakın acele etme evlilik otursun biraz zor oluyo ama geciyo canım aynı şeyi bende yasadim hele bebiş doğsun bir iki yaşına gelsin o zaman gör neye bu kadar takmışım dersin ama elde olmuyo seni anlıyorum sabret geçecek inşallah
(36 puan) tarafından
Başka bebek düşünmüyorum zaten sağ salim doğsun allahin izniyle inşallah geçer keşke hemen hamile kalmasaydım kendime üzülmüyorum bebeğime üzülüyorum ama gelecek vermek çok önemli güzel büyüsün istiyorum çok canım sıkılıyor
(781 puan) tarafından
Allah onun rızkını verir biraz büyüyünce sende çalışırsın birde hamilelik bu kadar karamsar yapiyo kafanı dağıtacak şeyler bul canım bu günler gelmeyecek keyfini çıkarmaya bak
0 oy
(135,485 puan) tarafından
ne yapma fikri var kafanda gebelikde hormonlsrdam dolayi her turlu kavga normsl
(36 puan) tarafından
Diyorum anneme gideyim ama nasıl olucak eski düzenim yok artık annemde şimdi bebek gelicek hemen calisamicam annemin durumunda çok yok kalsam evimde hergun kavga hep ağlıyorum barisiyoruz ama sonra yine başka sebepten kavga yapıyoruz bilmiyorum beynim durdu ama bunun içinden çıkmak istiyorum siz olsaydınız ne Yapardınız
evde tv ac bakara suresini esin gelmedej once kapinin onune 7 ayetel kursi 7 nas 7 felak oku ufle olur oyle seyler zamanla rayina oturur
(36 puan) tarafından
Peki ne ise yarıyor bunlar neye iyi geliyor bereket süresi okuyorum evde dua ediyorum bunu da yapayım da değişmiyor ki sanki
evde huzurun olur
(36 puan) tarafından
Denicem teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,350 göst.
22 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Awzem.123 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,860 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
25 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Medine12 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 322 göst.
23 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,248 soru

12,379,127 cevap

43,033 kullanıcı

Kategoriler

...