0 oy
462 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (233 puan) tarafından
Kızlar bebeğimin yüzünde küçük küçük sivilce gibi şeyler çıktı boynunda da var bi iniyor ama banyodan sonra çoğalıyor niye olur nasıl geçer bu

7 Cevaplar

0 oy
(368 puan) tarafından
Duş aldıralım bepantenle nemlendirelim 
(233 puan) tarafından
Zaten duştan sonra oluyor atopik ciltler için Bioderma krem kullanıyoruz yine aynı
-Reklam-
0 oy
(775 puan) tarafından
Ateş ishal var mi
(233 puan) tarafından
Hayır yok
0 oy
(119 puan) tarafından
Benim bebeğimde de vardı sivilce gibi sanki kafası komple sivilce doktora götürdüm bebeklerde olur normal dedi ama seninki su değince oluyomuş bi çovuk doktoruna götür istersen
0 oy
tarafından
Atopik bir durum varsa eğer; kullandığın şampuan veya bebek duş ürünlerini değiştirmeyi bir dene istersen. Bir de sıcak suyla yıkama, ılık suyla banyo yaptır. Cildini havluyla kurutma, müslin bezle ıslaklığı al sonra kremle.
0 oy
tarafından
Mustela şampuan kulan . Günde bir defa hipokort  krem al sür 1 günde geçer. Bide deterjanla kıyafetleri yıkama.  Kimyasal şeylerden de uzak tut 
0 oy
(65 puan) tarafından
Ne kadarlik bebegin. Yenidogansa olmasi normal de 
(233 puan) tarafından
1 aylık olacak
(65 puan) tarafından
Bence normal benimde kizimin ozellike yuzunde vardi yanaklarinda ve burnunda. 40ı ciktiktan sonra duzeldi kendiliginden
0 oy
(693 puan) tarafından
Bir dönem benm bebegimde de oldu ne surdysem geçmedi doktra foto attım geçmezse getir dedi bende tuzlu su sürdüm geçti yap wea yapma diyemem (:

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 153 göst.
0 oy
6 cevap 282 göst.
19 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Malefizz (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 253 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,567 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,916 soru

23,686,469 cevap

310,622 kullanıcı

...