merhaba arkadaşlar boşandığım için kardeşim her şeyimizi laf ediyor kavga çıkarıyor 23 yaşında çalışıyor bana hizmetçi mumalesi yapıyor ve çocuğum çok yaramaz diye kusura bakma sen böyle kabul etmiyorum diyor gidecek yerim yok keşke olsa iki çocuğumla çalışamıyorum bebek küçük dün sosyal yardıma gittim az çocuğa bak geliyorum dedim çocuğum çok hareketli kabul ediyorum ama geldim ki çocuğu dövmüş çok zoruma gitti sen nasıl yaparsın onun babası yok onun piskolojisini ne hakla bozarsın yeter artık inşallah benden bin beter ol ilerde dedim ve herşeyimizi laf ediyor zaten gelirim yok aylık 700 TL nafaka veriyor elden babaları ona bile göz koymuş gibi kardeşim geçen ay hiç acımadan 500 TL fatura ödetti bana neymiş siz yaktınız evin geliri de iyi bu güne kadar bir TL istemedim annemden o kadar gurur yaptım ama onlar benden istiyor nerdeyse ben çocuklara her istediklerini alamıyorum çok üzgünüm şuan var 80 TL para kara kara düşünüyorum ve bana sürekli sen dulsun onu giyme bunu giyme dışarı çıkma diyor ama kendisi sürekli sevilisiyle gezer tozar benim hiçbir hayatım yok arkadaşım yok çok üzgünüm