0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar bebegimin kulagi kıpkırmızı oldu cevremdekiler sutunden damlat dedi bende damlattim ama kasikla önceden duphalac surup vermiştim o anki stresle fark etmedim ve o kaşıkla süt damlattim kulagina bir kac damla bisey olurmu suruplu kaşık birşey yaparmi bebegime

12 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Olmaz herhalde 
tarafından
Ya inşallah olmaz offf çok üzgünüm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilemedim ki ama süt damlatmak ne kadra dogru onuda bilmiyorum 
tarafından
Ya bu cevremdekilere uydum bende ilk bebek tecrübem yok onlara uydum vardır bi bildikleri dedim
0 oy
tarafından
Sut damlatman bile tehlikeliyken 
tarafından
:((((
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Ah anneler ah kulağa sütmü damlatılır o süt kulağımda kurursa ne olacak bidaha yapma böyle bişey yapmılsın bidaha yapma yarın doktora götür bi çok geçmiş olsunya
tarafından
Kafami duvara vurmak istiyorum
(1,206 puan) tarafından
Hayır öyle şey yapma oldu her hata insanlara derstir sen iyliği için düşünmüşsün kulağa buruna süt damlatılmaz aklında olsun bidaha yapmazsın
tarafından
Ama kasıkta çok az surup kalmıştı yani bir damla bile degildi o da kulağa girse çok zarar verirmi doktora yarin gidemem eşim çalışıyor ev hastaneye çok uzak ;((((((
(1,206 puan) tarafından
Bişey olmaz inşlah kuzum
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Kulağa abuk subuk şeyler damlatıldığı için annemin çocukken zarı delinmiş iki kulağınında zarı delik..  Doktor vermedikten sonra ilaç dahi damlatma.. Yarın bir doktora götür mutlaka.. Geçmiş olsun..
tarafından
Hemen yarin doktora goturemem malesef ilk defa yaptım bende :((
0 oy
(368 puan) tarafından
Bende damlattım aksine iyi geldi kendi sütümü ama 
tarafından
Bende kendi sütümü damlattim hemen  sustu
(368 puan) tarafından
Eskiler bilir bir şey olmaz korkma
tarafından
İnşallah canım sagolasin
0 oy
tarafından
Canım bebekler zaten genelde kulak ağrısı çekermiş ama senin kendi başına hiç bişey damlatmaman gerekiyor benim çocuk doktorum da kızımın kulağına baktı kesinlikle kulak doktoruna getirin dedi halbuki temizliyoruz dedim ama bu sizinle alakalı değil dedi yani sende bir doktora en olmadı sağlık ocağına aile hekimine getir 
tarafından
Doğru söylüyorsun canim bende damlattiktan sonra hemen sustu en kisa zamanda inşallah götürecegim
0 oy
(164,044 puan) tarafından
bilemedim yaa bana sacma geliyo
tarafından
Büyüklere uyduk sonuç nerelere geldi
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Çok yalnıs birşey canım benim bir tanıdığımin kulak zarına zarar verdi öyle eğer damlatiyorsan kulağına doğru yatırıp geri akmasını sağlanan gerekiyormuş bence bir doktora götür 
0 oy
tarafından
Zannetmiyorum korkma canım 
0 oy
(436 puan) tarafından
Canım benim kulaklarım da bebekliğimden beridir ağrıyor hala anne sütü damlarçtırım çünkü başka çatesi yok kullanmadığım ilaç kalmamıştı doktorlada konuştuğumda tehlikeli olmadığını söyledi inşallah bişi olmaz korkma şurup ve sütlü kaşığa gelincede bilmiyorum yani umarım her şey yolunda gider Allah yardımcınız olsun korkma ki bişi olmasın kuzum
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Sonuna kadar bilime güvenen biriyim. Ama kardeşimin çocukken şiddetli kulak ağrısı vardı. Hiçbir şey geçirmedi. Annem en son bunu duymuş bi yerden. Yengemde yeni doğum yapmıştı. Yengeme damlattırdı. Ve kardeşimin kulağı bir daha ağrımadı. Yaş 24 şu an :D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 472 göst.
17 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,640 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 694 göst.
26 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde hpymomm (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 495 göst.
26 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde hpymomm (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 157 göst.