+1 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Size basit bir soru gibi gelecek ama ben ağlayacam şimdi. Bebek bezi her gün taşıriyo göbek bağı düştü nasıl baglayim göbeğini kapatarak bagalayabilir miyim artık yoksa yine orası açık mi kalacak. Eşim uyuyor bebek ağlıyo ben bı yandan makinaya bebeğin kıyafetlerini koyuyorum bir yandan bebeğe koşuyorum kendimi çok yalnız hissediyorum aglamakliyim

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uyuyan eşine 1 bardak su dök önce. 

Valla ben kuruyana kadar kapatmadım ama bezi mi değiştirsen acaba ne kullanıyorsun ya da gevşek mi yapiyor sun ki 
tarafından
Sleepy kullaniyordum üstelik sofioe diye a101 bezi aldim
tarafından
Eğer memnun kalmazsan goo.n dene bir de
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bak arka ve ön kısımlardan üsten az bişey kıvır şuan tasirmasi normal cnm sıvı yapiyo baktın hala devam ediyo bu şekilde bezini değiştir marka olarak
tarafından
Sofioe a101 bezi kullanıyordum aslında sleepy kullaniyorum ama idarelik almıştım
0 oy
tarafından
Iyi bagkamiyosun demekki ben hic gobek bagina diikat etmedim zor bebek bakimi bende oyleyim halende oyle 7 yasina kadar oyle olucak bu arada en sevdigim kisinin profil yapmissin 
0 oy
tarafından
Taşar canım çok çektik o sorunu bez bagliyorsun ya arka kısmına sırtına peçete köy ben cozumu öyle bulmuştum sona onu kıvırir atarsın
0 oy
(659 puan) tarafından
Ben hiç göbegini açık bırakmadım hep göbek üstünden bagladım sorun yaşamadım
0 oy
(52,011 puan) tarafından
Bez kisa geliyodur molfix mi.onun.boyu kisa gobegini kapat
0 oy
tarafından
Molfix öneririm hem geniş kalıp hem çok güzel 
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Bedenini büyüt canım 1 se 2 numara al bezini. Bide göbeğini bi süre daha korumaya devam et eşine de söylücek bişey yok 
0 oy
(5,635 puan) tarafından
Sleepy kullaniyosaniz ayni sorunu bende yasadim
0 oy
(1,023 puan) tarafından
İlk dönem sıvı yaptığı için bezle bağlamakla alakası yok taşıyo sıvı kaka ben prima premium care kullandım yine taştı ama sonra düzeldi 6 aylık olacak çok şükür artık çok nadir eğer 2 gün yapmazsa taşabiliyor oda normal çok dert etme kendine sen iyi bir annesin eşler malesef böyle ben napıcamki deyip uyurlar takma kafana bu dönem her şeyi stres yapman kendine zarar
0 oy
(135,790 puan) tarafından
kucukmu geliyo bez
tarafından
Bilmem ki 2 numara
0 oy
tarafından
Göbeği açık kalsın canım kapatma benimkiler 1 buçuk yaşında hala dikkat ediyorum hava alsın çocuk rahatsız olur diye 

Eşin de yani kaldır valla nasıl rahat ediyor sen o haldeyken bebek ağlarken anlamıyorum bu adamları 
tarafından
Ölü gibi yatıyor
0 oy
tarafından
Bebeğinin kakali bezini eşinin üstüne at. Eşin tam bir  yontulmamis odun. Bebek kaç günlük yeni düştüyse enfeksiyon kapmamasi için bir süre daha göbeğini kapatmadan bağla. Sık sık degistir başka çözümü yok malsef ilk zmanlar kaka daha cıvık olduğundan taşıyor çoğunlukla. Allah yardımcın olsun eşine de söyle sana yardım etsin görevi sadce calisp para kazanmak değil o bebek ikinizin de bebeği . 
tarafından
2 haftalık bebeğim :( haklısın
tarafından
Kıyamam ya daha minicik kız bebeklerde enfeksiyon daha kolay oluyor hijyene daha çok  dikkat et bebeğin kızsa. Altını kirli bırakma bekletme zaten yapiyorsundur tabide çevremde bu nedenle tedavi gören çok oldu o yüzden yine de söylemek istedim. Sende çok yeni annesin ilk zzamanlar zor oluyor fırsat buldugunda karnını doyur uyu . Allah kolaylık versin
tarafından
Bugün bezi dolmuş beline tasmisti acemi anneyim çok üzüldüm onu öyle görünce ağladım baksmiyommu diye erkek bebeğim var ama anne olmak çok emek isteyen Zor bir şey Allah hepimizim yardımcısı olsun
tarafından
Daha çok erken ağlama , hepimiz yaşadık bu ve benzeri şeyleri bez tasmadan çocuk mu büyür hiç illa taşar yani üzme kendini . Lohusalık zaten zor yardım eden de olmayınca sinirlerin bozulmuştur buna aglanir mi hiç :) bebek bakmak büyütmek Zor zaten ama ilk zmanlarin ayrı bir  zorlugu oluyor sonra alışıyorsun .
0 oy
(932 puan) tarafından
Bebek kaç günlük canım bez hangi marka
tarafından
13 günlük sleepy 2 numara
(932 puan) tarafından
Aaa aynı gün doğmuşlar kızımla, bez 1 numaradır şu an büyük ya da küçük geldiğini sanmıyorum göbeğini örtebilirsin yan kanatlarını açmayı unutma insan acır endişesiyle sıkmıyor bazen sıkma ama gevşek te olmasın bir de a 101 in bezi memnun kalmadigim tek bezdi baby turco öneririm
0 oy
tarafından
Beziyle alakalıdır arkadaş bana Molfix verdi her defasında taşırdı prim çare kullanıyordum o tasirmazdi bio sleepy de Prima gibi onunda tasiracsgini sanmıyorum bebem natural kullanıyorum oda tasirmiyor bebekten bebeğe degisiyordur
0 oy
(1,849 puan) tarafından
Bezin numarasını büyült. Sleepnin kalıpları dar. 
0 oy
(2,621 puan) tarafından
Bezi uzunlamasına iki kez çek bırak lastikleri açılsın öyle çok fazla yapmadan tasmiyor bide ne çok gevşek ne çok sıkı olmasın bagladiginda
0 oy
(2,554 puan) tarafından
Sleepy kullanıyorum malesef ki o da tasiriyor deli oldum artık

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 166 göst.
0 oy
0 cevap 49 göst.
21 Ocak 2025 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 168 göst.
0 oy
6 cevap 181 göst.
23 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde SunaySalih.. (32 puan) tarafından soruldu

412,032 soru

12,403,543 cevap

44,530 kullanıcı

Kategoriler

...