0 oy
156 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar ablamda hamileliginden kaldi hastaneye gitmeye korkuyom dio gitmio 3 meme olmus ve dünde kanamam oluyo dedi ne iyi gelir bu basura ya aranizda bilen yada basina gelen var mi sezeryan dogum yapti bu arada

3 Cevaplar

0 oy
(2,039 puan) tarafından
Sudocrem iyi geliyor bolca sürsün o bölgeye ve kabız olmaması lazım bol su ve lifli şeyler tuketsin 
tarafından
Gecirir mi yani
(2,039 puan) tarafından
Geçirmiyor canım bunlar sadece kanamasina ve acimasina engel oluyor o kadar tek çaresi ameliyat onun da tekrarlama riski çok yüksek
tarafından
Anladm kuzum sagl
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben genel ceraaha gittim benim ablanın ki kadar değil ama doktor bana dediki ekmek yeme tam buğday yada kepek işte yeşillik tarzı şeyler tüket dedi kefir yoğurt ayran tüket dedi abur cubur baharatlı acı şeyler kesinlikle tüketme dedi çünkü çok azitiyormus başka bı sürü saydı aklımda kalan bu bir şurup birde merhem vermişti genel cerrah görünsün ablan birde ılık suya otursun küvetin içine 
tarafından
Sagol canim soylerim
0 oy
(2,046 puan) tarafından
Aynı sekilde sezeryandan kalma bende de vardı ve sezeryandan sonra müthiş ağrı çektim procto-glyvenol kullandım çok şükür o ağrı kalmadı  
tarafından
Gecirdi mi yani bide doktor onerisi mi o ilac
(2,046 puan) tarafından
Güzelim ben doktora gitmedim gidemedim evin içinde zor yürüyordum kramp giriyordu tuvalete girdiğimde araştırdım epey bi ne iyi gelir bunu buldum aile hekimine sordum gündüz bir kere sürüyordum o bana yetiyordu zaten çok kullanmadım 1 hafta falan o ağrılı dönemi onun sayesinde atlattım
tarafından
Anladim canm cok sgl :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,508,214 soru

24,615,889 cevap

364,342 kullanıcı

...