0 oy
411 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Akşamdan yemek kalmadı sabah eşim tarlaya gidecek. Yemek götürüyor bebeyi uyuttum bu saatte yemek yapıyorum #birannedramı

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kolay gelsin canm ne yemegi yapiyosn
tarafından
Sağolasın Kuru bamya
-Reklam-
0 oy
(122,875 puan) tarafından

bende patates hasladim corba yaptim dondurcudan peynir cikardim sabaha pogaca yapcamda corbayi niye yaptim bilmiyom :angel:

(3,102 puan) tarafından
Sevda dogum nezman canm bellimi
tarafından
Eline sağlık canım
şafak 22 diyo uygulama 36w6 ama bilmiyomki ne zaman gelirse artik
tarafından
Tam çorba ne alaka dicektim sen demişsin bilene hahahaha
(3,102 puan) tarafından
Hayirla saglikla gelsin insallah canm.
ceylos dogum ne zaman
amin cook sagol
tarafından
Uygulamaya göre şafak 15 canım ama sancım var bu gece de gidebilirim valla
tarafından
Dua Et gelsin gelmekte olan gerçi eşim de yok evde şehir dışında ama
anaaa sancimi var aboo hit bi cantani kontrol et snr dusa gir beline su tut nisan falan geldimiydi benim safak 23 diyo
(3,102 puan) tarafından
Ay en hayirli zamanda saglikla glsin kiz dur esinde yokmus evde
ee ne etcen yanlizmisin 112 ara
oooff heycanlandim yaa
tarafından
Herseyim hazır dün post açtım sen görmedin kız eşim şehir dışına gidiyor mal almaya doğum olursa kayinimin oglu var iki tane biri evli biri bekar kaynanam eltim herkes diyo onlardan biri gotursun tabi yanımda eltimin kızı da olacak hatta belki eltim ama ben utanıyorum onlarla gitmeye sen ne dersin gidimmi sence dün herkes git dedi
tarafından
Sağol canm valla eşim suan yok sancılarım çok çok sık değil bakalım ne olcak
tarafından
Hayırlısiyla darısı senin başına sevdamm
aaayy hastane ne kadar mesafede git bence yaa nolcak gotururler  valla gormedim postunu ben olsam giderdim valla

ins darisi benim basima olur benimde esim bu ay hep sehir disini gev ulke disima gidiyo hollandaya hep 3.4 saatlik yol samcim gelirse kendim gitcem bende☹
tarafından
Hastane 15 20 dakkalik yolda yakın yani ama ne bilim yolda fena olursam utanırim aslında bu çocuklar elimde büyüdü sayılır 4 yıl ayni evde yaşadık kucukluklerini bilirim eşim nasıl istersen öyle yap diyo eltimde kafana göre yaparsan aramız açılır diyo ki kaynimda çok kızar 112 le gitsem
tarafından
Asıl sen dikkat et kendine burda hertürlü gidilir ama senin yanında biri yok o zor inşallah en kolay şekilde atlatursun
haklilar ama yardimci olmak istiyolar bende olsam kizar kirilirim cagir hoc bisi olmaz ben kuzeyi dogurmaya giderken esim vardi panik olmustu hastane eve 20 km kendil kullandom arabayi o sanciyla bide 15 20 dk cok degil gidersimiz hemencik ambulams cagirsam sirenle tum mahalle kalkar ayaga baci hazir goturcek insanda varken hic dusunme cagir
ben zaten yandim esim yokken dogurcam gibi hissediyom kendimi gectim kuzeye uzuluyom
tarafından
İkinizi de Allah kurtarsın inşallah . Sağlıcakla alın miniminnakları kucağınıza ❤️ bu arkadaşınıza da dua edin sancı çekerken (tabi o can havliyle aklınıza gelirse :D ) dua konusu da bikac sene sonra tekrar anne olmak istiyorum inşallah sağlığım el verir de bende bu duyguları tekrar yaşarım.
tarafından
Öyle yapim bari inşaallah eşimin evde olduğu gün olur yaa kız sonlara doğru ne stres oluyo insan kafamda yüzlerce soru var şimdi
tarafından
Allah yardımcın olsun canm bende 3 tane bırakacam evde bide okula gidiyolar sabah beslenme koyuyorum o çok takıliyo akLima sabah için kizim Hamburger istedi herseyini hazırladım ya yapmadan gidersem diyorum
tarafından
İnşallah canm dua ederim aklımda kaç kişi daha var Rabbim o can agrisi yla bile aklıma getirsin inşallah sizleri
0 oy
(1,196 puan) tarafından
Ne bişirion kzı 
tarafından
Kuru bamya gel birlikte yiyelim
(1,196 puan) tarafından
Off seveeim çok afiyet olsun
0 oy
tarafından
Kolay gelsin napiyorsun kizz
tarafından
Sağolasın canım kuru bamya yemeği olacak nasipse
0 oy
tarafından

image

selamlar efenim soğanları attım sıradaki bunlar 
tarafından
Ellerine sağlık canım
ooo bu gece herkez bisiler yapiyo
0 oy
tarafından
Bendr akşamdan yaparim diger gunun yemegini rahat oluyor ama  bu saate birakmam en gec 10 da yaparim
tarafından
O saatlerde bebeyle uğraşmaktan bu saate kaldı
tarafından
Yaninda oyalansa sende yapsan
tarafından
Benimki öyle oyalananlardan değil malesef. Pacana yapışıp kucağına al diye ağlayanlar dan
0 oy
(8,590 puan) tarafından
Ne yemegi yapıcaksın cnm kolay gelsin 
tarafından
Sağolasın canım kuru bamya
0 oy
tarafından
Eline sağlık canım bende bi tane hamburgercik yaptım onu yiyorum 
tarafından
Sağolasın canım sanada afiyet olsun
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Kolay gelsin canım ☺️
tarafından
Teşekkürler ❤️
0 oy
tarafından
Bamya çorbası mi yapıyorsun canım 
tarafından
Bamyanin yemeği derim ben hiç çorba demedim ama sanırım ikiside aynı kapıya çıkıyor :)
tarafından
Konyali misin oyle soruyum o zaman. Biz kuru çiçek bamyasindan çorba yaparız etli soğanlı eksili o yüzden sordum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 242 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 320 göst.
22 Ocak 2022 Aile kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 565 göst.
7 Şubat 2021 Aile kategorisinde Prens annesii (1,719 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 366 göst.
9 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu

405,671 soru

12,155,503 cevap

36,590 kullanıcı

...