0 oy
210 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,055 puan) tarafından

Doktora gittim çocuk psikiyatrisi ne bir iki soru dışında soru sormadi sadece travma kaynaklı dedo ama içimi yiyup bitiren şüpheler sadece konuşmaması da değil 

Çok kötü anneyim farkında değilim bazı seylerin yeni dank ediyo 

Oğlum 17 aylık bişeyi işaret parmağıyla göstermiyor 

Bide burnun gözün saçın nerde dediğimde gostermiyo ama şöyle de bişi var 12  13 aylıkken bikac kez gösterdim aynada sürekli göstermedim o yüzden mi bilmiyodum

4 Cevaplar

+1 oy
(2,281 puan) tarafından
Ama daha ayı küçuk kuzenimim oglu var 21 aylik baba mama haricinde kelimesi yok cocugun her seyi normal . Doktor da ona Fransa da yasadiklari icin iki dil konusuyolar cocuk benimseyemiyo hangisini konusacagni kavrayamiyor bir anda acilir demis. Valla kuzenimin hiiic umrunda degil .ust kat komsumun oglu 4.5 yasinda bumbum anne babi bebi mama gu . Bukdr knsuyodu kesin otizm dediler cunku yasitlriyla oynamiyodu hep ciglk atiyodu krese verdiler şuan bülbul masallah nerde kaldi otizm. Sen boşa evham yapma otizmin en onemli belirtisi göz temasıymis okuduklarima gore. Her cocugun gelisimi farkli .
(3,055 puan) tarafından
Bu sorular beni yer bitirir
-Reklam-
0 oy
(3,055 puan) tarafından
Oğlum gelişim geriliği mi yasiyo of
0 oy
(135,419 puan) tarafından
sen abarttin bu durumu bi relax ol
(3,055 puan) tarafından
Sevda hanımcim keşke mi diyeyim o video ui izlemeseydim
0 oy
(6,938 puan) tarafından
Eşimin yeğeninin çocuğu 4 yaşına girecek daha yeni yeni adam akıllı birşeyler demeye başladı bebe dede baba ufak tefek kelimeleri vardı tabi ki ihmal etme bunlar böyle diye oda öyle olacak diye birşey yok sağlığı ihmal edilmemeli başka bir doktora da götürebilirsin inşallah bu çocuğun yanında konuşmaması için büyük bie travma olması lazım ne görüyor ki bu çocuk 
(3,055 puan) tarafından
Bir kez elini yaktı ,babası gitti ve bir iki kezde büyük kavgamız oldu malesf ama oldi yani yaşandı
Doktor senin çocuğun yanında aglaman bile büyük travma dedi
(6,938 puan) tarafından
Doğrudur canım dikkat etmek lazım bizim de oluyo arada malesef :( inşallah tez zamanda konuşur sen onunla sürekli iletişim e geç sürekli konuş birşeyler iste felan o zamanla açılır
(3,055 puan) tarafından
İns canım ins

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 249 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 189 göst.
24 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Caresiz1 (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
23 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 199 göst.
5 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde SevgiMuhammedSalih (9 puan) tarafından soruldu

411,070 soru

12,373,333 cevap

42,602 kullanıcı

Kategoriler

...