0 oy
127 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Selamün aleyküm kizlar  eşim bu aralar değişik yanına otursam yüz ifadesi değişiyor anlıyorum dün de yanına oturdum yanaktan öp dedim oglumda uyudu neyse işte sen ancak öp diyorsun bu erkeklerin işi çok zor ne olduğunu da anlamadan bağırdı çağırdı neyse kalktım yanından seslenmeden dewam ediyor bişi desem kusuyorsun  kavga ederim diye sustum odadan çıkarken de oyuncak battimi ayağına işte temiz değilde ne yapım aksama kadar oğlanın arkasındayım 21 haftalık hamileyim yardımcı ol dedim o zmn bn çalışım geri gel Eve çocuk bak . bağırıyor yine seslenmedim . Sustu baktiki ses yok kbdide yattı  Rabb'im görüyor biliyor ne yaşadığımı bunda.n sonrada yanına yaklasmicam  belim ağrıyor karnımsa sancım var stresten mi oldu 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
bi sorudan kac tane paylaştın kiz 
tarafından
Uygulama hata veriyor başlık tan. Dolayı benlik değil uygulamanın hatası :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Strese girme canım bırak kendi haline sen ne kadar uzak dursan o okadar yaklaşır ama tatlı dille söyle de bak akşama kadar bebeğin peşindeyim hamileyim ağrılarım var anlamaya çalış beni biraz o kadarda davar değildir herhalde benim eşimde annesini dinlerdi hiçbişeye dokunmazdı 
tarafından
Bu aralar değişik annesin gordumu akan suları durur yağ yakar bana bu şekil davran desem kötü oluyorum  bilmiyorum ya gorycez böyle dewam ederse
tarafından
Valla benimki annecidir benide sever sayar ama anası için hiçede sayar mesela annesi üst katımızda oturtyor sürekli kavga daha da evimden çıkmıyorum kavga oluyormu oluyor ama kapımı kapatıyorum umursamıyorum eşimde gelmek istemiyorsa gelmesin ama mecbur gelecek annesi kız doğum yaptım yukarda kaldım kaynanam yanımıza gelip yatıyordu 40ım bittikten sonra

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,222 göst.
11 Ocak 2026 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (41,386 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,188 göst.
23 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,312 göst.
27 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mervela (8,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 481 göst.