0 oy
506 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hhhjvvbhbbjjhggyuyvvgh

9 Cevaplar

0 oy
(1,403 puan) tarafından
bence bisey yok bunda yani görümcen aramış bide sana açıklama yapmış ben olsam sana e yigenimin annesi deggil mi derim. burda Bi suç yada art niyet giremiyorum 
(10 puan) tarafından
Ben onun yigeniyle hicbir sikintim yok olamazda haddim degil zatrn ama kadinin arkasindan okadar laf ettilerki kurtuldu karfesimiz kurban kesmemiz lazim diye kadij cocugu hicbiriyle gorusturmezmis ona sasiriyorum ben
(1,403 puan) tarafından
oda onların kişilik meselesi canım. yani ikiyüzlülük yapıyorlar diyesen niye kocana tartışıyorsun. bence biraz kisaknamissin
(10 puan) tarafından
Aslikda onun hicbir sucu yok orda ben haksizim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani esin ve eski eşi ayrılmış olabilirler ama görümcenle eski yengesinin  görüşmesi seni ilgilendirmez bence ha video kısmında haklısın yapmaması gerek böyle şeyler yigenini tek çekip atması daha dogru ama onların aralarındaki muhabbet seni bağlamaz canm 
(10 puan) tarafından
Ya ama anlatamadim heralde kadin bununla konusmuyor evliykem de bunlarin hicbiriyle gorusmezmis zaten cocuk halasini babannesini tanimiyor evlerimde 1 bardak cay icmemislerki arkalarindan demedigi laf kalmadi.kadima simdide takop etmesi mantiksiz degolmi
tarafından
Ha muhabbetleri yoksa o ayrı senle bi garezi varmı görümce nin
(10 puan) tarafından
Bende aynisini dedim aslinda aramiz ne cok samimi ne soguk tam ortasi kotulugumude hic gormedim sasirdim sadece
tarafından
Belkide yeğeni ve kardeşi için yapiyordur
(10 puan) tarafından
Kardesi de kac kere uyardim dedi gormek istediginiz zaman ben gittigimde soyleyin goruntulu ariyim diye ama gorumcemgilde bana o zaman dediki biz onu yigenimiz olarak bilmedik benimsemedik hic gostemedi bize buyiyusune sahit olmadik diye ben ona bile sasirmidim nasil yogeni olarsk gormezler insanikn kani cani souncta
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Olayın sizinle alakası yok. 

Yeğenini görmek istemesi çok normal. 

Size hesap vermek zorunda değil, eşinizle ayrılmış ama eski gelin görümce görüşebilir. 
(10 puan) tarafından
Herkes ayni seyi demis evliyken kadin ne kayinvalideyle ne gorumceule hicbirini eve almazmis kenndi agizlariyla soyluyorlar bunu zaten kadin bunu takio etmiyor bu kadini takip ediyor cocuk halasini tanimiyor bile okadsr sevmezmis bunlari.istemezmis bende kardesinizdem isteyim resmini dedim
(1,929 puan) tarafından
Tamam cevabı siz veriyorsunuz zaten. Torunları için katlanıyorlar bu duruma. Çok zor bir durum. Boşuna sinirlenmişsiniz. Allah kimseye vermesin.
(1,403 puan) tarafından
++++++++++++.
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Bence sen abartmışsın bir çocuk var sonuçta ortada. Bende olsam takip eder yeğenimle napıyor diye gözetlerdim. Eşiniz eski eşiyle konuşa da bilir gayet normal ortada bir çocuk var.
(10 puan) tarafından
Ama o zaman evliyken de hic gorusmezlermis kendi dun dedi evinde bi bardak suyu nasip olmadi dedi 4 sene evli kaldirlar ben evine adimimi atip evini gormedim istemedi bizi dedi simdi ne oldu yogenini gormek isterse kardesi goruyor surekli ondan istesin fotofraf vidio ondan alsin habrrini bana cok sacmaa gelihor
(1,965 puan) tarafından
Bence saçma değil sen gereksiz kiskanclik yapmışsın işin için yeğen girince illahki onlarda merak ediyor kocan bile haftada 1 okulda görüyormuş çocukla aktivitesi bile yok onlarda sosyal medyadan görmeye çalışmışlar. Kimse eşinle senin arani bozmaya çalışmışlar video atıp bak oğlun nasıl diye ablası yollamış olabilir. Bizler bile kocalarimiza çocuklarimizi devamlı görseler bile videolarını atıyoruz bak burada nasıldı diye. Oda abisine atmış.
(10 puan) tarafından
Ben hayla savunuyorum o zaman arkasindan okadsr kotu konusmiycaklardi cocugun telefonu var numarasini alsinlar o zaman cok gormek istiyorlarsa agizlariyla dediler biz onu hic yogen olarak gormedik hep uzakdi bize diye ben ona bile sasirmistim kanin csnin nasil uzakda olsa inanin kani isinir diye oda hayir demisti suan yaptigi cok manasiz
(1,965 puan) tarafından
Fikri değişmiş de olabilir  veya sırf senin yanında sana iyi olabilmek içinde öyle söyleyebilirler. Biz sana ne desekte sen kafanda bir şey kurmuşsun ama bana göre gereksiz bir olay.  İyiki diğer gelini kotulemisler bir kez ovselerdi sen neler yapardın düşünemiyorum.
0 oy
(24,250 puan) tarafından
Bana kötü bişey gibi gelmedi. 
0 oy
(966 puan) tarafından
Kadın sonucta görümceni takip edip.muhabbet etmiyor.oda hala olarak yigenjnjn videosinj ondan istemiş olabilir kardeşine atmış burda huzur bozacak bişey yok bence .ortalığı çok geleyana getirme sakin davran
(10 puan) tarafından
Arkalarindan okadar cok kotu laf ettilerki hayret ettim hyla nasil takip edigor diye kurtulduk diye kurban kesicekdik diyor hicbirimizi evine istemezdi coxuk halasini babannesimi tsnimiyor kadin bunlarin hicbiriyle gorusmezmis simdi ne oldu diyorum bemde  kadinin hesabi acik bu arada gizli dgeil ordan vidiosunu almis
(966 puan) tarafından
E bak hiç konuşmamış da direk almış videoyu.ne kadar sevmeselerdr demkki yigeni için takip etmiş .daha ileri seyler yaparsa o zaman tavrını koy
0 oy
tarafından
Canım eşin takip etmiyormus ki sen neye bozulup sorun çıkartıyorsun anlamadım. Görümcen takip edip yigenini görmek istemiş demekki. Onu takip edince görümcen seni aldatmış mi oluyo şimdi anlamadım 
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Canim gorumcen gorusebilir sıkinti yok yegeninin annesi sonucta...
0 oy
(7,817 puan) tarafından
Canım geçmişi olan adamla evlenmenin neticeleri bunlar illaki bu tarz sorunlar olur arada çocuk var silip atamaz geçmişini çocuğun bir işi bir sorunu ile ilgili mutlaka görüşmeli zaten bu iki insan.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,055 soru

24,395,530 cevap

349,720 kullanıcı

...