0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından
merhaba bilen biliyor ailemle yaşıyorum ama sığıntı gibiyim yardımlardan yararlanmak istiyorum sed yardımına başvurdum Bekliyorum her ay ne kadar bağlanır bilmiyorum onun dışında bez gıda kart yardımı gibi şeylere nerden başvurayım çok ihtiyacım var TV yok evde alacak gücüm De yok çocuğum evde durmuyor bu yüzden sokağa kaçıyor eşya yardımı için nereye başvurmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim bilgi verin lütfen dernekler var mı bildiğiniz

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bulunduğun belediyeye başvur. 

Deniz feneri 

Dernekler 

Mor çatı 

Buraları arayıp gidebilirsn
(6,076 puan) tarafından
Cnm mor çatı neresi
tarafından
Kadın koruma ve yardım derneği. Şubesi nerede bilmiyorum ama arayip iletişim kuruluyor diye biliyorum
(6,076 puan) tarafından
Hee sadece boşanmış kadınalramı veriliyor acaba ben googleden baktım şiddet görenler falan demiş bi ablamda tek yaşıyor boşanmış yıllardır boşanmışm acaba başvuru ypsa olırmu
tarafından
O kadar net bilgim yok. Eski oturdugum yerde boşanmış komsuma mor çatı ev eşyası ve para vermişti tek seferlik ordan biliyorum
(6,076 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(7,782 puan) tarafından
Muhtarlık, kaymakamlık, belediye hepsine gidip kayıt yaptırman lazım.
0 oy
(3,174 puan) tarafından
Büyükşehir belediyelerine kaymakamlıklara ilçe belediyelerine başvurabilirsin.
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Cnm ahbap var form doldur evrak istyro üye olman lazm bize geçen sene 400 tl bez gıda çıktı bide Googleden akın global eğitim ve yardım vakfı yaz form var Soysal yardım olarak doldur kızıma da kıyafet çıkmıştı yıne başvurdım bakalım ibb arayablrsn belediye kaymakamlık muhtarlık kızılay başvuru yapablrsn bide ihtiyaç harıtası var bna 4 5 kere çıktı bez masa sandalyeyi işte zıbın tabak tencere bisürü şey çıktı yıne başvur durmunu anlat
(4,629 puan) tarafından
400 tl kac gunde cikti
(6,076 puan) tarafından
Cnn 2 3 ay falandı herhlade 1 ayda da gıda çıktı
0 oy
(14,909 puan) tarafından
Bez mama yardımı yapmıyoruz yazmışlar e devlet de ama belediyeye dene şansını 
0 oy
(13,304 puan) tarafından
İhtiyaç haritası ve haluk levent çok ilgileniyor kuzum 
0 oy
(966 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım.çalisma durumun varsa çalisabilsen keşke.
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Gelin olup çıktıktan sonra anne baba bile bize yabancı gibi bakar Allah kolaylık versin canm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 80 göst.
0 oy
2 cevap 62 göst.
0 oy
8 cevap 142 göst.
0 oy
4 cevap 65 göst.
5 Şubat 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Masallinam38 (748 puan) tarafından soruldu

412,247 soru

12,409,965 cevap

44,792 kullanıcı

Kategoriler

...